Posibil chist între testicul și epididim
Salut imi verific destul de des testiculele.
La ultima verificare acum 2 zile, am verificat testiculele, netede sunt dar, cand am atins zona DINTRE CAPUL TESTICULULUI STANG SI EPIDIDIM AM SIMȚIT LA PALPARE CEVA CA O AȘCHIE DE LEMN ÎNFIPTĂ IN CARNE. (dura la atingere și puțin dureroasa la palpare. Repet intre marginea capului testicular stang și epidim. La palpare pare ca e detașabil, pare.
Am zis sa va întreb, daca nu pun mana acolo nu doare de niciun fel, dar cand pun mana pe chestia aia și palpez, doare puțin însă fiind fix lângă epidim nu știu dacă doare chestia aia sau epidimul.
Ce ziceți ca e?
Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
La ultima verificare acum 2 zile, am verificat testiculele, netede sunt dar, cand am atins zona DINTRE CAPUL TESTICULULUI STANG SI EPIDIDIM AM SIMȚIT LA PALPARE CEVA CA O AȘCHIE DE LEMN ÎNFIPTĂ IN CARNE. (dura la atingere și puțin dureroasa la palpare. Repet intre marginea capului testicular stang și epidim. La palpare pare ca e detașabil, pare.
Am zis sa va întreb, daca nu pun mana acolo nu doare de niciun fel, dar cand pun mana pe chestia aia și palpez, doare puțin însă fiind fix lângă epidim nu știu dacă doare chestia aia sau epidimul.
Ce ziceți ca e?
Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Un nodul la testiculul stang
- 2markeri tumorali - nodul testicular
- 7Nodul pe testicul vizibil.. ce ar putea fi?
- 4nodul pe scrot
- 4Problema psihica: ipohondru?
- 2Bob sub testicolul drept!
- 5Noduli pe organul genital asemanatori cu cei care ii aveam cand am avut scabie
- 1Tratament dupa orhiectomie bilaterala
- 0Chist testicul stang? ce se intampla?
- 1Testiculul stang
- 3Nodul la testiculul drept
- 1Nodul/chist in testiculul drept
- 1Nodul pe testicul
- 4Nodul tare pe testicul
Mai multe informații despre: Tumorile testiculare nodul pe testicul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: