Nodul/chist in testiculul drept

10-05-2020
CristiGG
Nu este medic/terapeut
CristiGG
Ma numesc Cristi, am 15 ani si acum cateva saptamani am simtit la palparea testicului drept ca un bob de grau, tare atasat de testicul, dar nu am bagat de seama. Astazi mi am adus aminte si am hotarat sa palpez iar sa vad daca mai este, si da inca este, dar il gasesc destul de greu si alunca usor.Tin sa mentionez ca testiculul drept este mai putin mai mare decat cel stang, dar nu am durezi testiculare etc.Am o stare de greata, si o arsura usoara in burta dar asta cred ca nu are legatura. Din aceasta situatie cu burta am ajuns acum cateva saptamani la spital unde mi am facut analize, ekg si toate au iesit perfect, inclusiv cele pentru depistarea celulelor canceroase sau chiar nu stiu cum se numesc dar stiu ca au iesit perfect. Deci rog pe toti cei care au avut/au aceasi problema exact cum am explicat eu si daca se simte la fel "chistul" de pe testicul sa imi lase un comentariu cu ce au facut si daca au facut control ce s a dovedit ca este? Daca am posibilitatea sa ma duc la un urolog (covid ingreuneaza situatia) voi lasa comentariu cu ce s a intamplat. Apreciez orice comentariu, si as fii recunoscator daca un medic poate lasa o parare. Multumesc anticipat si sa ne auzim numai cu bine
1 comentarii
0
14-10-2021, ora 18:46
Ionutz06
Nu este medic/terapeut
Ionutz06
Salut. Ai rezolvat ceva? Eu am pe testiculul drept in partea stângă cumva in testicul o umflatura mica cat o boaba de orez tare. Am 16 ani. Răspunde te rog mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nodul testicular
  •