poliartrta reumatoida gradul 2, acum 2 luni
buna ziua,
am fost diagnosticata cu poliartrita reumatoida gr 2 acum 2 luni.
am luat un tratament dar fara efect.
iar al doilea tratament cu sulfasalazin si diclotard il iau de 12 zile dar nu vad nici un efect.
trebuie sa mai astept pana isi face efectul?
dar pe mine tot ma doare si am si am si piciorul stang umflat.si genunchi.
cateodata nici nu ma pot ridica din pat.
este bine ca ma dau cu balsamul ghiara dracului ?sau afecteaza cu ceva pastilele?
multumesc.
am fost diagnosticata cu poliartrita reumatoida gr 2 acum 2 luni.
am luat un tratament dar fara efect.
iar al doilea tratament cu sulfasalazin si diclotard il iau de 12 zile dar nu vad nici un efect.
trebuie sa mai astept pana isi face efectul?
dar pe mine tot ma doare si am si am si piciorul stang umflat.si genunchi.
cateodata nici nu ma pot ridica din pat.
este bine ca ma dau cu balsamul ghiara dracului ?sau afecteaza cu ceva pastilele?
multumesc.
5 comentarii
poliartrita reumatoida cuprinde pentru inceput articulatiile mici, din pacate nu exista un medicament care sa vindece aceasta boala, trebuie sa va feriti de frig, umezeala si sa tineti articulatiile inflamate in pozitie cat mai functionala, mai puteti lua antiinflamatoare precum ibalgin, si ceea ce e foarte important regim dietetic, foarte multe legume, verdeturi. Stiu ca mai demult se practica ca si tratament injectiile cu saruri de aur.Nu va panicati, deoarece inflamatia si durerea vor disparea, dar din pacate daca nu va feriti de frig si umezeala vor reaparea. Multa sanatate
D-na Ionela, aveti cumva poliartrita de sunteti asa " la curent" cu ceea ce inseamna boala asta ?!!
Inflamatia si durerea vor disparea probabil odata cu ankiloza totala, desigur. Pana atunci n-avem niciun
motiv de panicare, totul e sa nu ne prinda ploaia fara umbrela si galosi. Unde esti tu Tepes doamne??
Inflamatia si durerea vor disparea probabil odata cu ankiloza totala, desigur. Pana atunci n-avem niciun
motiv de panicare, totul e sa nu ne prinda ploaia fara umbrela si galosi. Unde esti tu Tepes doamne??
Of ca bine le mai spui Irina. Domnisoara sau doamna denisa, pe acet forum gasesti multe raspunsuri la boala ta daca intri pe rubrica POLIARTRITA REUMATOIDA, scrie cu majuscule. Acolo gasesti o gramada de discuti dintre bolnavi ca si tine, nu te lua dupa floricele scrise de Ionela Lenuta.
Luati cartea de medicina interna, daca nu aveti niciun material de reumatologie si acolo o sa aflati cat mai multe despre poliartrita, din pacate am avut un caz in familie
Nu am gasit saracii de noi niciun material de reumatologie. Tot ce avem e mai mult sau mai putin depasit. Poate ne oferi dumneata un newsletter sa ne tii la curent cu noile descoperiri in boala asta.
Ti-am fi recunoscatori.
Sanatate
Ti-am fi recunoscatori.
Sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5poliartrita reumatoida este genetica?
- 10poliartrita reumatoida
- 3Poliartrita reumatoida
- 8Am o stare de rau generala, cu o senzatie profunda de neputinta - orice efort ma epuizeaza total
- 4bio noni pentru poliartrita reumatoida
- 5de o luna urmez un tratament pt poliartrita reumatoida.. pot sa iau si anticonceptionale?
- 5e poliartrita?
- 2Poliartrita reumatoida seropozitiva
- 19Poliartrita reumatoida forma seronegativa
- 3poliartrita reumatoida
- 3Suspiciune poliartrita reumatoida ?
- 4poliartrita reumatoida si dureri oase
- 3Va rog am nevoie de un raspuns: am 22 ani si poliartrita reumatoida
- 11poliartrita reumatoida
- 50Diagnostic: poliartrita reumatodoida. Tratament?
- 2Poliartrita
- 2Poliartrita reumatoida
- 2Poliartrită reumatoida
Mai multe informații despre: poliartrita reumatoida
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: