poate fi ceva grav?????

27-06-2007
lorance
Nu este medic/terapeut
lorance
vsh:45-73
tgo:10
tbp:11
glicemie:4, 4
H:4.200.000
uree:2
Hb:10, 4%
Ht:28
L:9.000
Tr:400.000
acestea sunt analizele copilasului meu de 6 luni. poate fi ceva grav?
multumesc.
5 comentarii
0
27-06-2007, ora 00:00
Dr. Woody
Nu este medic/terapeut
Dr. Woody
In primul rand de ce a ti facut analizele? asa din analize se observa o anemie usoara, o glicemie destul de scazuta, in general nu se pune diagnostic doar pe aceste analize, o zi buna
0
lorance
Nu este medic/terapeut
lorance
am fost internati in acest week-end la spitalul judetean, cu diagnostic abces buza superioara (furuncul), anemie carentiala.
exista posibilitatea ca acest furuncul sa reapara?
auzisem ca daca la prima aparitie, se administreaza oxacilina, riscul sa reapara e scazut. e adevarat?
tratamentul nostru a constat in injectii intravenoase: gentamicina, oxacilina, paracetamol.
multumesc
0
Dr. Woody
Nu este medic/terapeut
Dr. Woody
riscul reaparittie e scazut dupa administrarea de antibiotice, presupun ca faceti un tratament in continuarea inclusiv pt anemia carentiala, avand in vedere ca aveti 6 luni presupunca a ti inceput diversificarea alimentatiei copilului dc nu ar tb sa o faceti indifernet daca ati alaptat sau nu, o zi buna
0
lorance
Nu este medic/terapeut
lorance
suntem sub tratament cu antibiotic-suspensie orala si fier. da, am inceput diversificarea la 3, 5 luni.
copilului nu i-a fost administrat vaccinul de 6 luni, datorita interventiei acestui furuncul. la cat timp dupa terminarea tratamentului cu antibiotic se poate adminstra? care este limita maxima de administrare a vaccinului?
multumesc
0
28-06-2007, ora 00:00
Dr. Woody
Nu este medic/terapeut
Dr. Woody
In mod normal un vaccin nu se administreaza atata timp cat exista infectia sau exista suspiciunea unei infectii datorita riscului aparitiei reactiilor adverse, o zi buna
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.