plamani ' incarcati '
Buna ziua ! Totul a inceput inainte cu vreo 2-3 ani cu o respiratie suieratoare cand oboseam sau cand fumam mai mult (in jur de 1 pachet pe zi )si cu o nara infundata tot timpul. Nu am fost la medic sa vad ce este...In 2014 iulie am plecat in Anglia si totul s-a complicat...Am inceput cu stranuturi multe si foarte dese in special dimineata sau cand intram/ieseam de la cald la rece..Am fost la medic si mi-au spus ca am astm. Mi-au dat antibiotic, niste pastilute cu steroizi si ventolin.Cand luam tratamentul eram cat de cat bine dar dupa aceea.aceleasi probleme.Acum mai nou ma deranjaza un mucus vascos pe care nu il pot expectora..M-am intors in Romania de cateva zile mi-am facut radiografie la plamani si asistenta (d-na doctor e in concediu) mi-a zis ca am ' plamanii incarcati' am mai facut cateva analize printre care exudat faringian si nazal, dar rezultatul il iau marti...Daca m-ati putea sfatui...mi-ati fi de mare ajutor. Multumesc acticipat. PS mentionez ca inca fumez..5-6 tigaripe zi.
2 comentarii
1. citeste pe Google.. PRODUSE ALIMENTARE PRODUCATOARE DE MUCUS..si excluzi acele alimente din regimul tau ( plamanii sunt incarcati cu MUCUS..produs de alimente)
2 citeste ce sa mai scris pe forumul ORL depsre cum se trataeza corect problemele de nas, gat...
2 citeste ce sa mai scris pe forumul ORL depsre cum se trataeza corect problemele de nas, gat...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri in zona plamanilor si inimii
- 7cum se poate trata endometrioza la plamani?
- 10va rog un raspuns: am ceva la plamani?
- 3la radiografia pulmonara au aparut formatiuni ganglionare... mai multe detalii, va rog
- 6apa la plamani/pleurezia... se poate trata?
- 4ma doare plamanul stang cand respir
- 16afectiuni ale plamanilor?
- 14Operatie cancer pulmonar
- 13Gaura in plaman
- 3Calcifiere nodulara pulmonara
- 5bubuiala in piept
- 6nu pot sa respir adanc... Nu mai pot sa-mi umplu plamanii de aer la capacitatea lor
- 1Cancer plamani la 25 de ani ?
- 2Carcinom neuroendocrin pulmonar cu celule mari
- 3dureri in fiecare dimineata in spate in zona plamanilor
- 1Apa la plamani
- 1Sunet ciudat la respiratie de 3 ani cu o vibratie ciudata
- 1Apa la plămâni
Mai multe informații despre: Plamanii suieratura respiratorie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: