pitiriazis rozat

03-07-2010
simon@
Nu este medic/terapeut
simon@
Buna ziua!in urma cu aproximativ 2 luni mia aparut pe trunchi pata cu marginile rosii, dupa 2-3 sapt mi-au aparut mai multe!in urma cu 3 sapt am fost la dermatolog si mia zis ca am pitiriazis rozat, mia prescris advantan milk si aerius pastile timp de 3 sapt. imi disparusera multe dintre ele mai ales cele care imi aparusera primele., dupa ce am terminat tratamentul miau aparut din nou, mai multe si mai mari, am ost din nou la control si mia prescris elocom crema si mia dat sa fac analizele la sange: ASLO, hemograma si helicobacter, urocultura si examen coproparazitologic, decat ASLO mia iesit 241 valoarea normala fiind 200. imi puteti spune va rog daca e normal sa imi apara din nou dupa ce imi disparusera in urma tratamentului??si pentru ce mia dat sa fac analizele respective, pt ca eu o sa ajung din nou la control abia sapt viitoare, plus ca domnul doctor nu prea ma lamurit!multumesc mult
3 comentarii
0
08-07-2010, ora 18:09
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Probabil ca nu era vorba despre pitiriazis rozat !
Veti afla mai multe de la domnul dr.
0
08-07-2010, ora 21:07
simon@
Nu este medic/terapeut
simon@
astazi am fost din nou la dermato, intradevar este vorba de eczematide...sper ca am inteles bine!de duminica folosesc elocom crema si aproape miau disparut!O intrebare as mai avea.pot sa imi apara din nou???dupa o anumita perioada sau??multumesc mult
0
13-07-2010, ora 21:34
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Eczematidele apar in relatie cu un focar infectios, micotic sau parazitar.
Daca acest focar nu a fost eradicat, pot reaparea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: