Pitiriazis rozat
Cu aproximativ 3 luni in urma mi-au apărut câteva bubițe pe abdomen ușor umflate.Am fost la medic și mi s-a spus ca am pitiriazis rozat și ca nu exista un tratament pentru aceasta afecțiune dându-mi doar un unguent(locoid) spunându-mi ca dispare de la sine in aproximativ 8 săptămâni...la momentul actual bubitele mi s-au răspândit și pe mâini, spate, picioare și sunt mult mai umflate si par ca se înmulțesc pe zi ce trece. Ce îmi puteți recomanda ? Multumesc !
3 comentarii
Buna ziua,
Trebuie sa mergeti la medicul dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratamentului, eventual analize de laborator. Pitiriazisul rozat trece in 2 luni.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Trebuie sa mergeti la medicul dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratamentului, eventual analize de laborator. Pitiriazisul rozat trece in 2 luni.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Buna ziua ! Revin cu o noua întrebare...pot avea scabie fără a avea mâncărimi ale pielii? am fost la medic și de data aceasta mi s-a zis ca am scabie, fără a-mi face analize de laborator... din câte am citit pe internet am înțeles ca mâncărimile sunt destul de mari in acest caz iar la mine lipsesc, am doar un mic disconfort la nivelul pielii in momentul in care fac dus dar nu le pot numii mâncărimi. Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10pitiriazis rozat GILBERT
- 2am fost diagnosticata cu pitiriazis versicolor
- 7pitiriazis.. recidivat la 1-2 luni si erupe din nou
- 5pitiriasiz versicolor de vreo 4 ani, tratament fara rezultate
- 6am fost diagnosticata cu pitiriazis
- 9pitiriazis??
- 5pitiriazis.. de doua luni ma mananca pielea ingrozitor; imi vine sa urlu!
- 3pitiriazis rozat gilbert
- 3Pitiriazis versicolor...???
- 1pitiriazis rozat baiat 11 ani
- 0Pitiriazisul rozat fata fierbinte
- 1Cred ca am Pitiriazis rozat
- 3Ciuperca
- 0Pitiriazis versicolor/rozat
- 3Pitiriazis
- 2Pitiriazis rozat Gibert - reapare ??
- 0Tratament pitiriazis
Mai multe informații despre: Pitiriazis rozat pitiriazisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: