Pitiriazis rozat

29-03-2019
Aniell
Nu este medic/terapeut
Aniell
Cu aproximativ 3 luni in urma mi-au apărut câteva bubițe pe abdomen ușor umflate.Am fost la medic și mi s-a spus ca am pitiriazis rozat și ca nu exista un tratament pentru aceasta afecțiune dându-mi doar un unguent(locoid) spunându-mi ca dispare de la sine in aproximativ 8 săptămâni...la momentul actual bubitele mi s-au răspândit și pe mâini, spate, picioare și sunt mult mai umflate si par ca se înmulțesc pe zi ce trece. Ce îmi puteți recomanda ? Multumesc !
3 comentarii
0
29-03-2019, ora 07:19
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Trebuie sa mergeti la medicul dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratamentului, eventual analize de laborator. Pitiriazisul rozat trece in 2 luni.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
0
29-03-2019, ora 11:18
Aniell
Nu este medic/terapeut
Aniell
Va multumesc frumos!
0
02-04-2019, ora 08:52
Aniell
Nu este medic/terapeut
Aniell
Buna ziua ! Revin cu o noua întrebare...pot avea scabie fără a avea mâncărimi ale pielii? am fost la medic și de data aceasta mi s-a zis ca am scabie, fără a-mi face analize de laborator... din câte am citit pe internet am înțeles ca mâncărimile sunt destul de mari in acest caz iar la mine lipsesc, am doar un mic disconfort la nivelul pielii in momentul in care fac dus dar nu le pot numii mâncărimi. Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: