Pistrui aparuti de la soare
Acum 8 - 9 ani, prima plaja din vara a fost de dimineata pana seara sub un soare puternic. De atunci pe umeri-spate mi-au aparut pistrui. Pe an ce a trecut nu am luat in seama aceasta problema, in fiecare vara expunandu-ma la soare fara nici o protectie. In ultimii ani, pistruii s-au transformat in mici pete, incepand sa-mi apara mici pistrui si pe brate. Am consultat mai multi dermatologi, se pare ca nu exista tratamente pentru disparitia, vindecarea pistruilor. Mai nou, unul dintre ei la care nu am apucat sa ajung, mi-a spus ca din 2008 se pare ca a aparut un tratament care chiar este eficient contra pistruilor, care chiar indeparteaza pistruii. Credeti ca exista un astfel de tratament, care indeparteaza pistruii? Ce alte metode de protectie mai cunoasteti ? Alte sfaturi avizate pentru tinerea in frau a pistruilor, pentru a nu se extinde? Se pune problema de cancer de piele? Ce alimente trebuie sa consum pentru a intretine pielea si pentru a lupta imptriva pistruilor?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica
- 3Aluniță periculoasa?
- 1Pete rosii pe piele
- 1Expunere la soare cu placuta si suruburi
- 1Întrebare caderea părului după chimioterapie