Pietre la rinichi

buna ziua!
de cateva saptamani am avut dureri mici in zona rinichilor pe care nu le am bagat in seama pana cand am avut dureri foarte mari si a trebuit sa merg la urgente
am avut o piatra de 7 mm, pe care am si eliminat o acum cateva zile fara durere, doar de scurta durata si nu de intensitate mare in momentul in care am eliminat o
dureri am avut doar in primele 3 zile de cand am ajuns la urgente iar apoi nu m a mai durut, eliminand piatra dupa 2-3 zile in care nu m a durut nimic
am citit pe internet ce alimente trebuie sa evit si le am evitat de cand au inceput durerile
intrebarea mea este, din moment ce am eliminat piatra, cat timp mai trebuie sa tin regim?
mentionez ca am aproape 18 ani, daca este de ajutor informatia
de cateva saptamani am avut dureri mici in zona rinichilor pe care nu le am bagat in seama pana cand am avut dureri foarte mari si a trebuit sa merg la urgente
am avut o piatra de 7 mm, pe care am si eliminat o acum cateva zile fara durere, doar de scurta durata si nu de intensitate mare in momentul in care am eliminat o
dureri am avut doar in primele 3 zile de cand am ajuns la urgente iar apoi nu m a mai durut, eliminand piatra dupa 2-3 zile in care nu m a durut nimic
am citit pe internet ce alimente trebuie sa evit si le am evitat de cand au inceput durerile
intrebarea mea este, din moment ce am eliminat piatra, cat timp mai trebuie sa tin regim?
mentionez ca am aproape 18 ani, daca este de ajutor informatia
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Infectie urinara + nisip la rinichi
- 36 pietre la rinichiul dept
- 2sfaturi va rog- calculi renali
- 5nisip rinichi... recomandati-mi ceva eficient
- 2infectie urinara si nisip la rinichi
- 4Ce pot face pt ca am dureri destul de suparatoare, ameteli (nu tot timpul), greata
- 6pietre la rinichi si fiere, tromboflebita.
- 5am 21 de ani si o piatra de 3, 7 mm
- 3calculi renali si infectia ale tractului urinar
- 4probleme cu rinichii
- 4ficat gras si tratamentul nu ma ajuta
- 6posibil piatra la rinichi?
- 3eliminare piatra
- 0piatra la rinichi
- 0Calculi renal
- 1calcul renali spitale romania
- 0Vitamina D si calculii renali
- 0Ecografie rinichi
- 0Dureri cumplite dupa operatie