piept carenat
buna ziua, am un baiat de 18 ani care a fost diagnosticat cu piept carenat, as dori in primul rand cine a avut aceasta problema sau o are daca poeratia este ultima solutie.daca sportul.sala il va ajuta sa mai stopeze, va multumesc
1 comentarii
aproape in toate cazurile aceasta operatie se face in scop estetic!!!!
operatia poate rezolva problema dar rezultatele nu sunt intotdeauna cele asteptate
daca operatia nu reuseste in totalitate, efectele ei sunt mai respingatoare decat deformatia initiala
daca intr-adevar baiatul dumneavoastra are o deformitate majora merita incercat dar daca nu ganditi-va bine - interventia are riscurile ei (pot fi destul de serioase)
si vorbim de obicei de mai mult decat o singura operatie (de cele mai multe ori se lasa pe loc niste lame metalice care ulterior trebuie indepartate)
dezvoltarea musculaturii prin sport poate ajuta prin estomparea defectului
cu stima
operatia poate rezolva problema dar rezultatele nu sunt intotdeauna cele asteptate
daca operatia nu reuseste in totalitate, efectele ei sunt mai respingatoare decat deformatia initiala
daca intr-adevar baiatul dumneavoastra are o deformitate majora merita incercat dar daca nu ganditi-va bine - interventia are riscurile ei (pot fi destul de serioase)
si vorbim de obicei de mai mult decat o singura operatie (de cele mai multe ori se lasa pe loc niste lame metalice care ulterior trebuie indepartate)
dezvoltarea musculaturii prin sport poate ajuta prin estomparea defectului
cu stima
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Plamani afectati de infectie
- 1Pectus excavatum la adulți - chirurgi români?
- 0Experienta mea de dinainte și după operatia de stern infundat
- 0Ref. rezultat CT fara substanta de contrast
- 0Stern infundat - as avea sanse la scoala de subofițeri de poliție?
- 0Costectomie
- 1Durere piept
- 1Vreau sa mi tai 2, 3 coaste pe o parte si pe alta
- 0Pneumotorax in urma cu 7 ani, ma jeneaza locul unde a fost tubul si sus la umar
- 0Pneumotorax