PEV si RMN gratuit prin internare?

07-02-2011
ady2pak
Nu este medic/terapeut
ady2pak
Buna ziua.

Am fost la un control oftalmologic si neurologic la Sanador din cauza unor probleme cu vederea (vedere in ceata si pleopa cazuta la ochiul stang).

De acolo mi s-a spus ca am o problema neuroliga pentru ca toate examenele oftalmologice au iesit bine.

Dna. doctor de la neurologie mi-a spus ca trebuie sa-mi fac examen PEV (Potentiale Evocate Vizuale) si RMN Cerebral.

Am inteles ca le pot face gratuit daca ma internez.

Daca stie cineva unde, cum si cat am de asteptat ca sa le pot face gratuit, va rog sa lasati un reply.

Precizez ca am asigurare medicala si am deja bilet de internare de la medicul de familie. Mai precizez si ca sunt din Bucuresti.
2 comentarii
0
07-02-2011, ora 13:13
Katyella
Nu este medic/terapeut
Katyella
Ady
Nu sunt din Bucuresti dar in general, catre aceste servicii vei fi indrumata pe parcursul internarii.
Pentru RMN probabil ca vei fi trecuta pe o lista de asteptare si programata- fiecare spital mare are propriul serviciu de Imagistica sau unul cu care lucreaza

Oricum - neurologul iti va spune unde si cand vei face investigatiile, pana la urma asta e scopul internarii :)

Sanatate
0
07-02-2011, ora 19:29
Dr. Ionescu-Marcu Anda-Doinita
Medicina interna, Galati
Dr. Ionescu-Marcu Anda-Doinita
Este posibil ca Sp.Colentina-Neurologie sa aiba serviciu de PEV, dar si RMN.In urma cu aprox.6 ani, cind eram acolo medic rezident, aveau RMN de generatie superioara!
Adaugă un comentariu / răspuns