petesii dupa tratament cu duphaston
Am luat anticonceptionale vreo 2 ani. Acum le-am intrerupt si am suferit o dereglare a ciclului menstrual. Am fost la medic si mi-a prescris duphaston cate 3 p zi timp d 5 zile. Le iau de 2 zile si dimineata cand m-am trezit am observat pe coapsa o zona mica cu petesii rosii. Mi-au disparut, dar astazi cand m-am trezit imi aparusera din nou pe ambele coapse exact in acelasi loc. Intrebarea mea este daca poate fi o reactie la medicamentul prescris si daca ar trebui sa-l mai iau sau sa intrerup tratamentul.
1 comentarii
Nu cred ca e de la Duphaston acesta rar da reactii alergice, si o reactie alergica postmedicamentoasa nu se reduce la o mica zona cu petesii.Uita-te pe cutie la data expirarii.Poate ca ai dormit toata noaptea numai pe partile laterale, de aia erai rosie si dupa ce te-ai sculat au disparut imediat.Daca aceste pete apar tot mai des si se inmultesc trebuie sa mergi la dermatolog.Nu intrerupe Duphastonul.Observa daca dupa terminarea curei lunare de Duphaston mai apar petele.Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica
- 3Aluniță periculoasa?
- 1Pete rosii pe piele
- 1Expunere la soare cu placuta si suruburi
- 1Întrebare caderea părului după chimioterapie