pete rosii pe limba

45 comentarii 1 2
0
08-03-2012, ora 15:00
andreeamaria1
Nu este medic/terapeut
andreeamaria1
Buna. Am si eu o intrebare... De cateva zile am impresia din cand in cand ca simt ceva in gat, dupa aceea a aparut o senzatie ciudata sub limba, un fel de durere si am impresia ca nu reusesc sa imi tin limba la locul ei..iar astazi mi-a aparut o pata rosie foarte pala pe limba...am citit mult pe internet si imi fac griji de un cancer bucal.
0
09-03-2012, ora 01:18
carolina_leal
Nu este medic/terapeut
carolina_leal
Buna seara!Cam de o luna am niste mancarimi in gat si azi am observat ca mi-au iesit pe limba niste bubite rosii iar pe limba inspre gat am niste besici marisoare.Mentionez ca ma mananca in urechi chiar foarte tare.As dori o parere, despre ce as putea face, eventual daca puteti sa-mi recomandati medicamente pentru aceasta afectiune.
0
09-03-2012, ora 10:39
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Foarte Rar.. simptomele din cavitatea bucala.. sunt ca urmare a problemelor locale
cel mai frecvent.. tot ce apare in cavitatea bucala.. are legatura probleme GASTRO- INTESTINALE
faceti consult la Gastrologie, stomatologie..si peurma la ORL
0
10-03-2012, ora 13:02
andreeamaria1
Nu este medic/terapeut
andreeamaria1
Multumesc pentru raspuns.. Am fost si la un control ORL ieri pana la urma(sunt in germania si nu am asigurare medicala de aceea nu am mers din prima) si mi-a spus ca este o infectie si mi-a dat un spray si a zis sa revin daca nu trece sa trecem pe antibiotice.. Nu mi-a spus nimic despre consult la gastrologie. Ar trebui sa merg si acolo?
0
05-10-2012, ora 18:41
ghilosul
Nu este medic/terapeut
ghilosul
Buna Seara!Mi-au aparut pe limba in zona din spate un fel de besicute rosii care arata exact ca papilele gustatice dar mai mari nu ma deranjeaza nimik si sunt in forma de V parca au fot scrise acolo...plus la coltul gurii imi apar afte care imi trec dar reapar semn k am imunitatea scazuta.am urmat un tratament cu antibiotice indelungat poate mia fost afectat ficatul...?precizez k uneori ma simt balonat si ma doare
0
01-12-2012, ora 15:38
robidrina93
Nu este medic/terapeut
robidrina93
Buna ziua! De cateva zile mi-au aparut niste bubite rosii la baza limbii care se intind spre gat, si care ma dor putin cand inghit. Ce ar putea fi?
0
18-12-2012, ora 18:57
Lilianalondon
Nu este medic/terapeut
Lilianalondon
buna seara.imi cer scuze k deranjez.v as fi recunoscatoare dak m ati ajuta cu un sfat: de aproape 3 saptamani, mi au aparut in zona nasului chiar si pe nas niste pete rosii, iar in zona aia mi se exfoliaza pielea si ma si mananca.am avut o perioada mai tensionat am fost mai stresata in ultimul timp...eu acum sunt in Anglia si nu am acte aici si ca sa merg la medic trebuie sa ma inregistrez dar neavand acte nu pot.este posibil sa fie Psoriazis?imi puteti spune ce sa iau, ceva cu antibiotic nu stiu k se vad foarte urat,..multumesc anticipat...o seara frumoasa.
0
19-12-2012, ora 19:30
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
este o problema care tine dermatologie
pot fi multe boli de piele.si tratamentul difera..
nuniti recomand sa faci tratament pana nu te vede un medic dermatolog
cred ca se piate si online sau piza cu un medic din romania
0
12-02-2014, ora 00:21
lunnitza
Nu este medic/terapeut
lunnitza
Buna ziua.in urma unui lung tratament cu antibiotice m-am trezit cu limba alba incarcata.am luat cam o săptămână nistatin, a dispărut albeata dar am rămas cu nişte pete rosii care ma deranjează cind mananc.putin ma doare si gatul.ce sa fac? As vrea sa stiu ce tratament sa fac. Mulţumesc
0
12-02-2014, ora 08:32
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
initial se merge la un medic ORL.. care sa stabileasca un diagnostic
se eau probiotice
se fac tratamente locale.. inhalati, gargara, spreiuri pentru faringe
se tine regim alimentar strict fara lactate, dulciuri, citrice, otet s.a.
0
12-02-2014, ora 10:30
lunnitza
Nu este medic/terapeut
lunnitza
Mulţumesc mult pt răspuns dar poate imi spuneţi exact ce medicamente sa iau deoarece ema aflu in Anglia si aici nu am medic de familie inca.va Mulţumesc
0
12-02-2014, ora 18:17
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
nu pot sa administrez un tratament fara sa vad pacientul.. se poate gresi
citiit tot ce am postat pe forum despre problemele gatsrice cum afecteaza faringele
despre micoze si faringite iritative..
o sa gasiti sfaturi utile
0
30-08-2015, ora 23:50
nikocristina20
Nu este medic/terapeut
nikocristina20
Miau aparut pe limba niste crapaturi dupa niste Pete rosi Si acum tot pe limba inspre gat ca un fel de besici tot rosii umflate si dureroase ce pot fi ma deranjeaza cand inghit. Nu sunt in Tara ce pot face
0
31-08-2015, ora 09:12
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
sa citesti tot ce sa scris pe forum despre Refluxul gastro-esofagian si cum afecteaza el limba si mucoasa faringelui
o sa gasesti ce alimente sunt interzise complet
0
22-06-2019, ora 02:22
Alexia015
Nu este medic/terapeut
Alexia015
Bună ziua, de aproximativ o saptamana mi-a aparut o pata visinie pe limba cam de marimea unui cos in zona centrala-spre obraz. De cateva zile am observat si prezenta unui nodul in obraz ce pare a fi un cos sub piele ce nu se mai vindeca. Ar trebui sa ma ingrijorez? Locuiesc in Anglia si dureaza destul de mult sa obtin un consult medical aici, avand in vedere ca nu e urgent. Daca m-ati putea ajuta cu un sfat, v-as fi foarte recunoscatoare. Multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns
45 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.