Pete rosii pe capul penisului
Salut !
Joi dimineata am avut un contact sexual cu prietena mea neprotejat, am mai avut contact sexual cu ea in trecut acum aproximativ 6 luni tot neprotejat, insa de data aceasta, dupa contactul sexual, mai precis seara, am observat ca mi-au aparut ca un fel de bubite mici si multe pe capul penisului, acestea sunt si pe pielea decalotata a penisului, toata partea decalotata fiind inflamata.
Mi s-a mai intamplat in trecut si cu alte fete, insa aceste bubite durau maxim 1-2 zile, insa e a 3-a zi si in momentul de fata ma doare testicolul stang.
Ce pot face ? In afara de a merge la doctor, ma sperie sentimentul ca as putea fi purtator de vreo boala :-s
Sa mai astept vindecarea acestora ? Un prieten mi-a zis sa incerc cu ceai de musetel, in maxim 2 zile trece il prezinta ca a fi 'leac babesc'.
A mai intampinat cineva aceasta problema ? Ce a-ti facut ?
Joi dimineata am avut un contact sexual cu prietena mea neprotejat, am mai avut contact sexual cu ea in trecut acum aproximativ 6 luni tot neprotejat, insa de data aceasta, dupa contactul sexual, mai precis seara, am observat ca mi-au aparut ca un fel de bubite mici si multe pe capul penisului, acestea sunt si pe pielea decalotata a penisului, toata partea decalotata fiind inflamata.
Mi s-a mai intamplat in trecut si cu alte fete, insa aceste bubite durau maxim 1-2 zile, insa e a 3-a zi si in momentul de fata ma doare testicolul stang.
Ce pot face ? In afara de a merge la doctor, ma sperie sentimentul ca as putea fi purtator de vreo boala :-s
Sa mai astept vindecarea acestora ? Un prieten mi-a zis sa incerc cu ceai de musetel, in maxim 2 zile trece il prezinta ca a fi 'leac babesc'.
A mai intampinat cineva aceasta problema ? Ce a-ti facut ?
1 comentarii
PENTRU CINE MAI INTAMPINA ACEASTA PROBLEMA !
Deci petele rosii pe capul penisului sunt datorate unei infectii intestinale, am fost la spital, nu zice asta doctorul din mine ci un medic chirurg.
Tratati-va !
Sper sa ajute pe cineva acest topic !
Sanatate !
Deci petele rosii pe capul penisului sunt datorate unei infectii intestinale, am fost la spital, nu zice asta doctorul din mine ci un medic chirurg.
Tratati-va !
Sper sa ajute pe cineva acest topic !
Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Help, probleme cu nişte pete pe penis.
- 4Mi-a aparut de ceva vreme o pata rosie, nu prea mare pe penis
- 4de ceva timp mi-a aparut la testicolul stang niste ganglioni
- 3Pata rosiatica pe penis
- 0peta cu marginea albicioasa pe penis
- 0Pete mici albe pe partea dorsala a penisului
- 0Pete albe pe capul penisului
- 1penis uscat, piele crapata, pata rosie preput!
- 1Circumcizie si pete pe penis
- 2Pete albe pe capul penisului
- 0Pete albe pe penis
- 2Pata (basica) pe penis
- 2Pata delimitata, de aprox 2 cm diametru, pe gland
- 0Pete albe...Vitiligo sau altceva?
- 3am o iritatie pe glandul penisului (doua pete rosii)
- 3Problema, pete ale penisului.
- 1Pete in zona genitala
- 1Pata albă pe glandul penisului
- 1"vene albe" preput
Mai multe informații despre: pete pe penis