Pete rosii, mici...
Buna ziua! Sunt nou inscris pe acest site, asa ca vreau in primul rand sa multumesc medicilor care se ocupa de acest forum si nu numai!
Am si eu o mica problema. Anul trecut am suferit de o micoza in zona inghinala. Medicul mi-a prescris niste unguente antimicotice, insa nu au dat rezultate decat in combinatie cu un antibiotic administrat oral (Nizoral)
Nu stiu daca am scapat definitiv de aceasta deoarece imi apar niste pete mici de culoare rosie in diferite zone ale corpului (incheieturile mainilor, frunte, picioare zona cvadricepsilor). Petele apar in special cand sunt obosit si/sau transpirat. De multe ori am senzatii de caldura excesiva, in special in zona picioarelor(zona cvadricepsilor)
Am observat de asemenea o crestere semnificativa a numarului de alunite, iar pe spate mi-au aparut numerosi pistrui.
Astept o sugestie. Va multumesc!
Am si eu o mica problema. Anul trecut am suferit de o micoza in zona inghinala. Medicul mi-a prescris niste unguente antimicotice, insa nu au dat rezultate decat in combinatie cu un antibiotic administrat oral (Nizoral)
Nu stiu daca am scapat definitiv de aceasta deoarece imi apar niste pete mici de culoare rosie in diferite zone ale corpului (incheieturile mainilor, frunte, picioare zona cvadricepsilor). Petele apar in special cand sunt obosit si/sau transpirat. De multe ori am senzatii de caldura excesiva, in special in zona picioarelor(zona cvadricepsilor)
Am observat de asemenea o crestere semnificativa a numarului de alunite, iar pe spate mi-au aparut numerosi pistrui.
Astept o sugestie. Va multumesc!
3 comentarii
Probabil ca micoza care ai avut-o anul trecut s-a vindecat, insa conditiile care au favorizat aparitia ei se mentin, asa ca nu este exclus sa recidiveze! Celelalte pete care apar pe corp nu cred ca sunt in legatura cu acea micoza, insa pentru a vedea exact din ce cauza apar trebuie sa te adresezi unui medic dermatolog.
Buna ziua,
in zona inghinara pe picior pe timpul verii am observat ca imi apare o iritatie care in scurt timp se transforma in niste dungi rosii care ustura si care ma deranjeaza si la mers daca ma intelegeti.Avand picioarele mai groase parca am senzatia ca se freaca, provocandu-mi usturime.Am consultat un medic dermatolog si am urmat un tratament cu unguent de nizoral si am luat ceva medicament, flucovim.Pe moment a fost bine.Dar anul acesta cum au venit caldurile am observat ca acele iritatii si dungi rosi au reaparut, nu in zona de dinainte ci putin mai in spate.Ce e de facut?Nu se scapa de aceata ciuperca definitiv?Sa urmez acelasi tratament?
Multumesc pentru sfat.
in zona inghinara pe picior pe timpul verii am observat ca imi apare o iritatie care in scurt timp se transforma in niste dungi rosii care ustura si care ma deranjeaza si la mers daca ma intelegeti.Avand picioarele mai groase parca am senzatia ca se freaca, provocandu-mi usturime.Am consultat un medic dermatolog si am urmat un tratament cu unguent de nizoral si am luat ceva medicament, flucovim.Pe moment a fost bine.Dar anul acesta cum au venit caldurile am observat ca acele iritatii si dungi rosi au reaparut, nu in zona de dinainte ci putin mai in spate.Ce e de facut?Nu se scapa de aceata ciuperca definitiv?Sa urmez acelasi tratament?
Multumesc pentru sfat.
Posibil sa nu fie vorba de o ciuperca ci pur si simplu de o iritatie datorata frecarii!
Incercati sa purtati chiloti tip boxer si aplicati de 2 ori pe zi, timp de 3 zile Advantan crema. Daca roseta persista, atunci mergeti la un dermatolog pentru un examen micologic.
Incercati sa purtati chiloti tip boxer si aplicati de 2 ori pe zi, timp de 3 zile Advantan crema. Daca roseta persista, atunci mergeti la un dermatolog pentru un examen micologic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Intepaturi si pete rosii pe corp in urma efortului, caldurii, emotiilor...
- 4ce fel de boala este?
- 17pete rosii pe corp ce nu trec
- 3de ce cand ejaculez imi apar pete rosii?
- 3pete rosii pruriginoase
- 1ciuperca sau altceva
- 1Cum pot scapa de Ciuperci?
- 48pete rosii pe corp fara mancarimi
- 0mi-au aparut niste pete rosii pe piept
- 5ciuperca genitala
- 0Pete mici rosii pe piele
- 1Rhodotorula pe penis
- 2Pete rosii pe piele care apar si dispar (cu mancarimi)
- 2Semne/pete rosii in palma si talpa
- 0Pete roșiit pe mâini și pe picioare cu mâncărime
- 2Puncte rosii pe piele
- 3Pată roșie lângă testicule
- 0Plachetocrit marit fetita 5 ani
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele ciuperca in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: