Pete mici albe pe brate
Buna ziua! Am pe brate niste pete cam de marimea alunitelor, micute, de culoare alba. Le am de mai multi ani dar nu le-am acordat importanta. Initial am crezut ca sunt semne de la varicela din copilarie dar acum par a fi mult mai multe, ca si cum s-au inmultit. Nu se ia, nu am mancarimi si nici un alt simptom. Varicela poate lasa asemea urme sau trebuie sa merg la un control ? Va multumesc
2 comentarii
Varicela nu lasa urme care se inmultesc!!
Mergeti la un control.
Mergeti la un control.
Buna ziua !Am 29 de ani si am aceleasi pete micute albe pe zona superioara a spatelui, pe umeri si piept..Am fost la mai multi medici dermatologi am urmat mai multe tratamente cu creme, diverse sapunuri, pastile si raze ultraviolete fiind diagnosticata de fiecare data altfel.Ba de la soare ba ca este o ciuperca sau in unele cazuri nu prea stiau ce sa mi spuna.Nici in ziua de azi nu am gasit un remediu sau pe cineva care sa mi spuna exact despre ce este vorba.Am devenit o complexata din cauza asta si am nevoie sa stiu dak se pot trata aceste pete innestetice.Va rog frumos daca puteti sa mi spuneti ce sa fac sau daca nu cumva este vitiligo?Mentionez ca am si o acnee severa de ceva timp tot pe spate, pe piept si mai nou pe frunte si barba si nu mi a trecut cu creme obisnuite.Sant disperata va rog sa mi dati un sfat.Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica
- 3Aluniță periculoasa?
- 1Pete rosii pe piele
- 1Expunere la soare cu placuta si suruburi