pete albe pe brate si omoplat
de 3 ani mi'au aparut pe brate si omoplat pete albe care sunt destul de extinse. nu am mananca, nu ma dor.. doar ca nu sunt foarte estetice si ma ingrijoreaza ca tot apar si se mai extind. acele pete arata ca si cum pielea s'ar cojii la nivel foarte mic ( are impresia de cojitul pielii din cauza expunerii la soare ). tin sa precizez ca ue oricats tau la soare nu ma cojesc.iar aceste pete le am in toate anotimpurile. si nu merg la solar si nu folosesc creme pentru a ma bronza artificial.
am pielea natural bej, nu am exces de sembum ( nu am cosuri si nici pete de alta natura pe alte suprafete )...
am o colega si un coleg ce au si ei aceeasi problema, lor li s'a spus ca au o ciuperca si li s'au recomandat foarte multe creme dar fara nici un efect. urmeaza ca lunile ce vor venii sa merg la un medic dermatolog pentru teste si consult dar deocamdat araman cu intrebari si cu acest mister.as dorii sa mi se raspunda la aceasta intrebare. as vrae sa stiu cauzele si remediul.
precizez ca am 18 ani si sunt in snagov ( la 30 km de bucuresti ) si nu intru in piscina sau lac.
am pielea natural bej, nu am exces de sembum ( nu am cosuri si nici pete de alta natura pe alte suprafete )...
am o colega si un coleg ce au si ei aceeasi problema, lor li s'a spus ca au o ciuperca si li s'au recomandat foarte multe creme dar fara nici un efect. urmeaza ca lunile ce vor venii sa merg la un medic dermatolog pentru teste si consult dar deocamdat araman cu intrebari si cu acest mister.as dorii sa mi se raspunda la aceasta intrebare. as vrae sa stiu cauzele si remediul.
precizez ca am 18 ani si sunt in snagov ( la 30 km de bucuresti ) si nu intru in piscina sau lac.
2 comentarii
Posibil sa fie o ciuperca, insa poate fi si vitiligo. Medicul dermatolog la care veti merge va va spune exact de ce anume suferiti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica
- 3Aluniță periculoasa?
- 1Pete rosii pe piele
- 1Expunere la soare cu placuta si suruburi
- 1Întrebare caderea părului după chimioterapie