pentru doamna doctor Ana-Maria
cam de 3 ani simt niste secretii care mi se scurg in gat
la exudatul faringian mi-a iesit ca am o bacterie in plamani, iar dupa un tratament indelungat cu antibiotice am facut iar exudat si nu mi-a mai iesit acea bacterie
problemele insa au continuat deoarece aceste secretii ma deranjeaza uneori cand vorbesc iar noaptea mi se infunda o nara
am fost la medic dar nu am nici polipi si nici sinuzita. 2 medici au spus ca ar putea fi o alergie la bauturi acidulate
acum am inceput un tratament cu acc si sinupret, insa acum 2 saptamani am fost racita foarte tare si am ramas cu o tuse care simt ca imi vine din plamani. am luat antibiotice 5 zile iar acum iau doar acc si sinupret
va rog sa imi dati un sfat, cum as putea sa scap de aceste secretii care imi provoaca tuse?
la exudatul faringian mi-a iesit ca am o bacterie in plamani, iar dupa un tratament indelungat cu antibiotice am facut iar exudat si nu mi-a mai iesit acea bacterie
problemele insa au continuat deoarece aceste secretii ma deranjeaza uneori cand vorbesc iar noaptea mi se infunda o nara
am fost la medic dar nu am nici polipi si nici sinuzita. 2 medici au spus ca ar putea fi o alergie la bauturi acidulate
acum am inceput un tratament cu acc si sinupret, insa acum 2 saptamani am fost racita foarte tare si am ramas cu o tuse care simt ca imi vine din plamani. am luat antibiotice 5 zile iar acum iau doar acc si sinupret
va rog sa imi dati un sfat, cum as putea sa scap de aceste secretii care imi provoaca tuse?
1 comentarii
Bună ziua! Ați fost la pneumologie pentru consult și eventual o radiografie toracică? Fumați? Încercați Koflet sirop în asociere cu Septilin comprimate. O seară liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Unde pot face o scintigrafie ok in Bucuresti?
- 1Aspergilom apical
- 1Procedura CT torace
- 1Radiografie plamanii
- 2Interpretare raza plamani
- 3Interpretare radiografie plamani
- 2Interpretare ct toracic
- 2Rog verificare CT toracic
- 2Rog răspuns! Pneumonie Mycoplasma care nu cedează la antibiotic
- 1Pneumologie - ma doare in spate sus pe langa omoplati, cateodata vine durerea din fata