Pata rosie intre picioare insotita de mancarime
Salut! am si eu o mica problema! de ceva timp mi-a aparut intre picioare langa penis o pata rosie insotita de o usoara mancarime! mentionez ca aceasta nu este extinsa pe suprafata penisului sau pe scrot si nici nu prezinta secretii! initial am crezut ca poate fi de la chilot sau de la transpiratie dar vad ca tot persista! Ma puteti ajuta cu un diagnostic ceva?
5 comentarii
poate sa fie o eczema ceva mergi la un dermatolog sa iti dea o crema nu te speria e trecatoare
Se pare ca este o dermatita acuta, ar putea fi micotica;Ar fi bine sa mergi la un medic dermatolog pentru tratament; Pot sa-ti sugerez igiena riguroasa; dus de 2 ori pe zi, foloseste un gel pentru dus cu ph netru; local, unguent Nidoflor, 1 aplicatie de 3 ori pe zi, 14 zile; numai bine
am incercat canesten ce credeti este bun? dusuri fac si de 3 ori pe zi, imi este teama sa nu fie altceva.ce ar putea fi? momentan am admiterea si nu ma pot duce la dermatolog din lipsa de timp...multumesc pentru raspunsuri
Salut am si eu o problema am o mancarime intre anus si testicole este o vena sau asa ceva si cateodata ma manaca destul de rau si nu ma doare deloc ma poate ajuta cineva ce ar putea fii
Salut, am si eu o pata rosie nu mare langa penis sus, reprezintă ceva pericol, vă rog ajutatimă !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16pete pe fata, gat si spate de la emotii
- 1pete.. ca si cum ar fii carne vie
- 4imi crapa pielea de pe maini si am si o mancarime
- 13am facut o prostie: am stors un cos pe nas si mi-a aparut o pata
- 18pete pe fata, corp si in zona gatului
- 5mancarime si iritatie
- 7Mancarimi de piele ingrozitoare
- 8pete rosii pe picioare - sifilis?
- 5Va rog ajutati-ma cu un sfat! Sperma in maioneza?!
- 3Pete vinete si roshii in regiunea merishorului si mai sus
- 7Mancarime pe tot corpul
- 7Cam 3 saptamani am mancarimi deasupra gleznei... psoriazis?
- 6mancarimi insuportabile de piele
- 1Pete albe pe piele. Pitiriazis
- 0Pete rubeola
- 1Pete maronii pe pielea unui picior
- 1Pete mici si iritatie pe preput
- 1Mancarime laba piciorului
- 2Urticaria acuta ajutor
- 3Mancarime piele pe fond nervos
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: