Pata pe vedere

Buna ziua tuturor va rog frumos da ca se poate sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi.
De vre-o saptamana am o pata pe vedere la ochiul stang atunci cand clipesc si este foarte enervanta
Am fost la medic m-a consultat si m-a intrebat dac am luat un laser in ochi raspunsul meu fiind negativ mi-sa recomandat un camp vizual, ai iesit perfect nu mai stiu ce sa fac.
De vre-o saptamana am o pata pe vedere la ochiul stang atunci cand clipesc si este foarte enervanta
Am fost la medic m-a consultat si m-a intrebat dac am luat un laser in ochi raspunsul meu fiind negativ mi-sa recomandat un camp vizual, ai iesit perfect nu mai stiu ce sa fac.
3 comentarii

Buna seara! Examinarea vitrosului s-a facut? Banuiesc ca exista o tulburare vitreana, pentru a preciza natura ei se face examinarea vitrosului( frecvent o hemoragie vitreana sau sechela dupa o hemoragie vitreana). Poti lua Vitreoxigen -1 cpr pe zi, 3- 6 luni. In cazul in care simptomatologia nu se remite, daca este vorba despre o modificare vitreana, poate intra in discutie si vitrectomia. Numai bine

Ok am inteles nu s-a facut acea examinare va multumesc mult pentru raspuns

Buna seara,
Tot legat de vedere si pete verzi..
Am avut o filmare acum o luna si din greseala am trecut prin fata unui proiector de lumina foarte puternic (cc 30cm distanta fata de ochi), din greseala m-am uitat in el si de atunci am ramas cu o pata verde pe ochiul drept, circulara si centrata chiar pe mijloc. Doresc sa adaug ca ochiul stang nu a fost afectat dar simptomele la ochiul drept sunt: imagine neclara, putin inchisa (fata de ochiul drept) si aceasta pata verde circulara, care ma jeneaza..
Ce este de facut, exista tratament? sau/si medicamentos?
Multumesc,
Sebastian Roman
Producator Multimedia
Tot legat de vedere si pete verzi..
Am avut o filmare acum o luna si din greseala am trecut prin fata unui proiector de lumina foarte puternic (cc 30cm distanta fata de ochi), din greseala m-am uitat in el si de atunci am ramas cu o pata verde pe ochiul drept, circulara si centrata chiar pe mijloc. Doresc sa adaug ca ochiul stang nu a fost afectat dar simptomele la ochiul drept sunt: imagine neclara, putin inchisa (fata de ochiul drept) si aceasta pata verde circulara, care ma jeneaza..
Ce este de facut, exista tratament? sau/si medicamentos?
Multumesc,
Sebastian Roman
Producator Multimedia

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7pata rosiatica sub ochi
- 4mi se face rau in fata monitorului
- 13flocoane
- 8mancarimi in jurul ochilor
- 8vedere dubla - sfaturi
- 6operatie de strabism. Se poate face inca una dupa un an?
- 3cam de 5 ani nu vad clar cu ochiul stang, ce este de facut ?
- 7ochi umflati
- 14ochi umflat
- 5Ochi fara lacrima!!!
- 6Vedere printre stelute
- 6lovitura la ochi dupa care nu am mai vazut cu el, iar acum vad in ceata
- 0Usturime la ochi
- 4Ochii albastrii imbatranesc prematur?
- 0Ochii inflamati rosi si durerosi
- 1ochii dusi in fundul capului
- 1Ochi bolnavi
- 4Presiune la cap, ochi obositi, durere la ceafa.
- 2Ma dor ochii, ce sa fac?
Mai multe informații despre: Ochiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Astigmatismul
- Sindromul ochi uscat - Kratoconjunctivita sicca
- Dezlipirea de retina
- Lagoftalmia paralitica
- Conjunctivita bacteriana simpla
- Tumorile pleoapelor
- Strabismul la copii
- Retinopatia diabetica
- Ambliopia (ochiul leneș)
- Exoftalmia
- Cristalinul
- Transplant de cornee
- Conjunctiva
- Pleoapele si reflexul de clipire
- Febra faringoconjunctivala
- Oboseala oculară (astenopia acomodativă)
- Heterocromia (ochii de culori diferite)
- Ochiul (analizatorul vizual)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: