pata pe cerul gurii
buna seara, in urma cu 7 zile am simtit in gat niste secretii ciudate... nu stiu daca are relevanta.
ce ma ingrijorat in schimb este o pata pe cerul gurii.. pe asa zisa bolta palatina moale... pate este de culoare galbena..rosie.. nu prea imi dau seama pentru ca e nevoie de o lumina puternica sa se vada foarte bine
arata asa http://postimg.org/image/a7xihv6xb/ (limba e sevede mare pentru ca e mai aproape de camera..)
nu simt durere in cerul gurii decat seara cand mi se usuca gura si bea apa continu. In primiele 2 zile cand m-am trezit am avut durere in zona respectiva..mai degraba arsita. in poza respectiva se vede cel mai accentuat pata in lumina naturala sau artificiala se vede mai greu... am o amigdala mai umflata.. cea din dreapta si cea din stanga nu are nimic dar se vede ceva alb ca o afta
as dori un sfat de la cineva in masura... pentru ca eu is mai ipohondru asa... si ma gandesc numai la ce e mai rau..ch
ce ma ingrijorat in schimb este o pata pe cerul gurii.. pe asa zisa bolta palatina moale... pate este de culoare galbena..rosie.. nu prea imi dau seama pentru ca e nevoie de o lumina puternica sa se vada foarte bine
arata asa http://postimg.org/image/a7xihv6xb/ (limba e sevede mare pentru ca e mai aproape de camera..)
nu simt durere in cerul gurii decat seara cand mi se usuca gura si bea apa continu. In primiele 2 zile cand m-am trezit am avut durere in zona respectiva..mai degraba arsita. in poza respectiva se vede cel mai accentuat pata in lumina naturala sau artificiala se vede mai greu... am o amigdala mai umflata.. cea din dreapta si cea din stanga nu are nimic dar se vede ceva alb ca o afta
as dori un sfat de la cineva in masura... pentru ca eu is mai ipohondru asa... si ma gandesc numai la ce e mai rau..ch
7 comentarii
si am uitat sa precizez ca am si o tuse... nu stiu daca e pe font nervos dar simt ca am secretii in gat si simt nevoia sa tusesc
am 20 de ani... si fumator
am 20 de ani... si fumator
Pe moment, nu ştim dacă este o candidoză bucală. pentru orice eventualitate, faceţi gargară 5-7 zile, de două ori pe zi cu două linguri de bicarbonat de sodiu (alimentar) la un litru de apă. Va mai persista o vreme uscăciunea gurii dar pot să dispară petele respective, şi cele de pe limbă. Trebuie să observati în ce condiţii apare uscăciunea: ce aţi mâncat, ce aţi băut, nu mai fumaţi o perioadă... Eliminaţi alcoolul - poate să apară la un anumit vin şi la altul să nu aveţi nimic. Observaţi după ce feluri de mâncare vă apar aceste senzaţii si eliminaţi-le din dietă. pentru a împiedica uscăciunea gurii puteţi lua câte o linguriţă de miere când apare această senzaţie. Vă rugăm să ne ţineţi la curent, da?
da, va multumesc !
am fost azi la orl si am fost diagnosticat cu epifaringita acuta, pata rosie de pe cerul gurii continua si in gat aceasi culoare, doar pe partea tare a cerului gurii cea din fata culoarea e normala, acum am capatat si o senzatie de gadileala in gat si imi vine sa tusesc mereu
doctorul mi-a prescris nexium 1 cp /zi dim inainte de masa cu jumatate de ora, Xyzal 1 cp seara, eurespal 1 cp x3/zi dupa masa, vitamina A cate 3 picaturi in fiecare nara si maxitrol tot 3 picaturi in fiecare nara, si o solutie de facut gargara
am fost azi la orl si am fost diagnosticat cu epifaringita acuta, pata rosie de pe cerul gurii continua si in gat aceasi culoare, doar pe partea tare a cerului gurii cea din fata culoarea e normala, acum am capatat si o senzatie de gadileala in gat si imi vine sa tusesc mereu
doctorul mi-a prescris nexium 1 cp /zi dim inainte de masa cu jumatate de ora, Xyzal 1 cp seara, eurespal 1 cp x3/zi dupa masa, vitamina A cate 3 picaturi in fiecare nara si maxitrol tot 3 picaturi in fiecare nara, si o solutie de facut gargara
ok, respectaţi vă rog indicaţiile medicului. El este singurul care v-a evaluat.
revin acum cu un nou simptom, am sub barbie deasupra marului lu adam o durere cand inghit si cand aplec capul... credeti ca este legat tot de viroza ?
pe langa durerea de deasupra marului lu adam... mi sa umflat un ganglion..si este foarte dureros cand incerc sa inghit sau sa misc capul
a mai trecut din durere... cand inghit simt deasupra marului lui adam o mica durere... nu prea am pofta de mancare si cred ca datorita stresului am slabit vreo 2 kilograme in ultimele 2 zile
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am probleme cu omuletu, nu stiu ce, help me pls pls
- 6lueta bifida
- 22Omulet umflat
- 3Omuletul meu (v. palatin) este lung
- 19Limba alba de vreo doua luni
- 5mi-a scos si amigdalitele dar tot simt ceva in gat ca un nod este posibil sa recidiveze?
- 12excrescenta in gat de cateva luni, foarte urgent ajutati-ma!
- 0Dupa operatia cu radiofrecventa papilom lueta
- 7probleme in gat..
- 7Ar putea fi o candidoza bucala?
- 0durere de...omulet?
- 3lueta alungita-intrebare
- 19papilom de lueta
- 2Problema omulet
- 1omulet inflamat si senzatie de nod in gat
- 4Omuletul dupa amigdalectomie !
- 1Omuletul ma deranjeaza cred ca este marit
Mai multe informații despre: lueta