Pastila blocata in gat

Acum 2 dimineti am inghiti o capsula de ulei de catina..capsula de dimensiuni destul.de mari..pe moment mi s a parut totul.ok. Am.mancat micul dejun..In drum.spre servici brusc a aprut senzatie ca pastila a ramas in gat (la 2 ore de la inghitire) senzatie care nu a trecut indiferent ce alimente /bauturi am.consumat. Si la ora actuala am o oarecare jena la nivel de faringe/laringe cred ca si cand pastila e acolo. Da mancat pot manca normal. Respiratie pare un pic ingreunata si am.senzatia ca am nevoie sa tusesc f des motiv pentru care a inceput sa ma doar in gat. E posibil ca dupa 2 zile inca sa mai fie ceva ramas acolo? Sau s a iritat zona. Mentionez ca jena apare si cand intind gatul mai mult..parca am.ceva blocat inca. Credeti ca m am ales cu ceva serios sau e doar imaginatia mea? Sunt cam ipohondra.
2 comentarii

Bună seara! Probabil pastila a lezat mucoasa esofagului și datorită inflamației secundare aveți acea senzație de corp străin în gât. Dacă au trecut 48 de ore și vă puteți alimenta normal, atunci sigur pastila nu mai este în gât. O seară liniștită!

Buna ziua. Am luat o pastila și cred că mi-a rămas în esofag, nu pot sa tușesc sa o elimin

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: