Pareza plex brahial stâng
Buna seara,
Numele meu este Alexandra am 23 de ani si in data de 31.10.2018 am facut un accident rutier de motocicleta in urma caruia am ramas cu o mână paralizată (stanga).
In momentul coliziunii eu am fost aruncată de pe motocicleta si m-am lovit într-un stalp din fier ce tinea un semn de circulație, am intrat cu omoplatul in el am avut in urma accidentului urmatoarele fracturi
-6 coaste stânga
-omoplat stânga
- clavicula stânga
-8 apofize transverse stânga
-aripa iliaca bazin stanga
-pneumotorax
- opresiune plex brahial nespecificat
La aproape 2 luni de la accident an facut un EMG a cărui concluzie nu a fost clara, la inca o luna am mai facut un EMG într-o altă clinică aceasi problemă.
Simptome:
- nu pot face extensie
- nu pot trage antebratul
- simt brațul, mâna si partea interioară a antebratului
-misc umar
-deschid putin degetele (Nu complet)
-pot departe cotul de corp
Nu stiu la ce clinică sa merg in străinătate, am auzit doar de cea din Ungaria si as dori sa stiu si de alte clinici in cazul in care acolo nu rezolv nimic.
Tin sa precizez ca din decembrie fac fizioterapie.
Am fost in Bucuresti la Dr. Dragoș Zamfirescu la clinica Zetta si dupa 15 minute de observație a constatat faptul ca trebuie operat desi chiar si dansul a spus ca investigațiile nu sunt clare, prin urmare nu ma voi opera fara a face investigatii mai amanuntite pentru a sti exact care este diagnosticul si unde trebuie intervenit.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Numele meu este Alexandra am 23 de ani si in data de 31.10.2018 am facut un accident rutier de motocicleta in urma caruia am ramas cu o mână paralizată (stanga).
In momentul coliziunii eu am fost aruncată de pe motocicleta si m-am lovit într-un stalp din fier ce tinea un semn de circulație, am intrat cu omoplatul in el am avut in urma accidentului urmatoarele fracturi
-6 coaste stânga
-omoplat stânga
- clavicula stânga
-8 apofize transverse stânga
-aripa iliaca bazin stanga
-pneumotorax
- opresiune plex brahial nespecificat
La aproape 2 luni de la accident an facut un EMG a cărui concluzie nu a fost clara, la inca o luna am mai facut un EMG într-o altă clinică aceasi problemă.
Simptome:
- nu pot face extensie
- nu pot trage antebratul
- simt brațul, mâna si partea interioară a antebratului
-misc umar
-deschid putin degetele (Nu complet)
-pot departe cotul de corp
Nu stiu la ce clinică sa merg in străinătate, am auzit doar de cea din Ungaria si as dori sa stiu si de alte clinici in cazul in care acolo nu rezolv nimic.
Tin sa precizez ca din decembrie fac fizioterapie.
Am fost in Bucuresti la Dr. Dragoș Zamfirescu la clinica Zetta si dupa 15 minute de observație a constatat faptul ca trebuie operat desi chiar si dansul a spus ca investigațiile nu sunt clare, prin urmare nu ma voi opera fara a face investigatii mai amanuntite pentru a sti exact care este diagnosticul si unde trebuie intervenit.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18pareza plex brahial
- 1Posibila leziune de plex brahial?
- 8operatii de plex brahial - recomandari
- 23Am pareza de plex brahial prin avulsie a nervilor ce pot face?
- 11Cum scap de durerile de plex brahial?
- 0fractura de clavicula si plexul brahial
- 1Sindrom Parsonage-Turner
- 0Operatie plex brahial
Mai multe informații despre: plexul brahial
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: