Pareri despre Marek Valcu?

11-01-2019
Georgya
Nu este medic/terapeut
Georgya
Buna seara fetelor. As vrea sa imi fac o operatie de marirea saniilor si as vrea sa merg la clinica doctorului Marek Valcu. Sa operat cineva la el? Ma poate ajuta sa imi formez o parere ? Multumesc.
5 comentarii
0
22-02-2019, ora 04:07
Elizzaa
Nu este medic/terapeut
Elizzaa
Buna Georgya. Mi am facut eu o operatie de implant mamar la domnul doctor Marek in urma cu 3 saptamani, iar in momentul de fata, pot spune ca ma simt bine.
Insa vorbind sincer acum, primele 5 zile am avut niste dureri foarte mari, simteam o presiune puternica la nivelul sanilor, ii simteam tari precum niste bolovani si astea le simteam foarte puternice eu fiind sub calmante si antibiotic. Imi era dificil sa respir, pt ca in momentul deschiderii cutiei toracice, presiunea devenea si mai mare. Era o adevarata lupta si ridicatul din pat, sau asezatul pe spate. Trebuia sa compun si o adevarata matematica in calcularea pasilor pe care ii faceam, sa nu cumva sa mi ating cumva gresit sanii care i simteam ca explodeaza. Ma rugam la Dumnezeu sa nu cumva sa mi vina sa stranut/tusesc/casc/rad, pt ca ma pricopseam cu alte dureri.
Ti-am spus asta sincer, ca sa stii la ce te poti astepta, pt ca nimeni nu mi a explicat exact cum vor fi durerile inainte sa mi fac operatia desi voiam sa aflu povestiri adevarate. Toata lumea dupa ce scapa de dureri spune ca...aahh, au fost intr adevar niste dureri, dar suportabile, am trecut usor peste. Nu zic ca nu i posibila si varianta asta, ca suntem cu totii atat de diferiti si percepem probabil si durerea intr un mod diferit, insa eu ti am spus sincer ce am trait.
Trebuie sa ti mentionez ca durerile astea nu le am avut din cauza doctorului care nu si a facut treaba ok..durerile le ai la oricare doctor te ai duce, pt ca sunt efectiv firesti.
Si acum revenind la subiecte mai pozitive...(si apropo sper ca nu te am speriat, pt ca alea sunt durerile firesti) dupa cele 5 zile de dureri crunte, am inceput sa ma simt din ce in ce mai bine, si in momentul de fata imi fac masaje la sani, pt a pozitiona silicoanele acolo unde trebuie.
Un alt sfat pe care ti l pot da este faptul ca trebuie sa faci miscare inca de cum te trezesti din anestezie. Adica aici nu ma refer la vreun sport, insa e bine sa ti misti bratele usor pe langa corp, atat cat iti permit muschii, cat simti tu ca poti...nu trebuie nimic fortat. Si spun asta pt ca muschii sa nu anchilozeze, din cauza lipsei totale de miscare. In perioada de recuperare poti face pasi prin casa (ca o plimbare usoara) tot pt a face acea miscare absolut necesara. Astfel eu n am avut probleme cu ridicatul bratelor sau folosirea lor absolut deloc. Eu inca dupa ce m am trezit din operatie, am putut sa ridic bratele destul de mult, contrar a ceea ce stiam din gura altor persoane care si au facut operatia.
Daca mai ai nelamuriri, nu ezita sa mi scrii, iar eu iti voi raspunde la intrebari. Bafta si sa ti fie de bine!
0
22-02-2019, ora 10:37
Black Cat
Nu este medic/terapeut
Black Cat
In urma cu 11 zile m-am operat la dr. Vâlcu si totul a decurs bine si sunt multumita de rezultat. Am venit in Romania singura pt operatie, m-am descurcat sa fiu autonoma postoperator, inclusiv am calatorit cu avionul, neinsotita. Dureri au fost, dar deloc exagerate si depinde mult de perceptia si toleranta fiecaruia. Sunt foarte fericita ca in sfarsit am luat aceasta decizie !
0
24-02-2019, ora 19:09
Stefy253
Nu este medic/terapeut
Stefy253
Buna, ma intereseaza unde sa fac analizele medicale, un pret total al analizelor.multumesc
0
11-06-2019, ora 00:00
sy lvy
Nu este medic/terapeut
sy lvy
buna, as vrea si eu sa merg la dr valcu.daca ne mai dati si alte info, apreciem:).ma intereseaza si cat a costat dar si la cat timp se cere sa mergeti la control, daca sunt costuri extra pt aceste controale, dupa cat timp se renunta la bangaje definitiv, daca e interzis sa faci sex sunt multe intrebari, dar nu am unde sa gasesc informatia asta, multumesc si bafta tuturor :)
0
01-07-2023, ora 20:01
Marieee
Nu este medic/terapeut
Marieee
Buna! Vreau și eu sa ma programez la Marek Valcu, însă am citit și recenzii negative, cum de altfel primesc majoritatea medicilor, pro și contra. Cineva care s-a operat pe acest forum și imi poate împărtăși experiența cu acest medic, va rog?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul