Par cu probleme
Buna ziua am 13 ani si am o problema cu parul ...de fapt mai multe :
1.Din vara anului 2008 am inceput sa ma spal in fiecare zi la par. Ma obisnuisem sa fac asta in fiecare seara , dar am incercat intr-o seara sa nu mai fac baie la par , dar a doua zi parul meu arata ca fiind nespalat de muult timp. Ce pot face in legatura cu asta ?
2. Parul meu este foarte rar , si nu se indeseste. EXISTA VREO SOLUTIE ??????
3. Nu creste repede.:((
4. PARUL MEU NU ARE VOLUM !
5.Firul de par este foarte subtire.
Cred ca am ingreunat situatia spalandu-ma la cap in fiecare seara dar ... a devenit obisnuinta pt. mine.
Multumesc.Cred ca ma veti putea ajuta.
1.Din vara anului 2008 am inceput sa ma spal in fiecare zi la par. Ma obisnuisem sa fac asta in fiecare seara , dar am incercat intr-o seara sa nu mai fac baie la par , dar a doua zi parul meu arata ca fiind nespalat de muult timp. Ce pot face in legatura cu asta ?
2. Parul meu este foarte rar , si nu se indeseste. EXISTA VREO SOLUTIE ??????
3. Nu creste repede.:((
4. PARUL MEU NU ARE VOLUM !
5.Firul de par este foarte subtire.
Cred ca am ingreunat situatia spalandu-ma la cap in fiecare seara dar ... a devenit obisnuinta pt. mine.
Multumesc.Cred ca ma veti putea ajuta.
1 comentarii
Te spalai pe par zilnic fiindca ti se ingrasa?Daca da, asta nu stiu cat ajuta...cert este ca spalatul frecvent creaza dependenta..cum il obisnuiesti, asa il ai. Incearca sa raresti treptat spalarile..
Poti folosi tinctura de pedicuta si de lavada pt a-mi masa scalpul...ambele intaresc firul de par, si automat vei obtine si volum si par mai des. De asemenea, mastile de par cu galbenus de ou sunt foarte utile (cauta pe google..cu siguranta vei gasi o sumedenie de retete)
Si, nu in ultimul rand, nu uita de alimentatie...cat mai multe legume si fructe!
Multa bafta :)
Poti folosi tinctura de pedicuta si de lavada pt a-mi masa scalpul...ambele intaresc firul de par, si automat vei obtine si volum si par mai des. De asemenea, mastile de par cu galbenus de ou sunt foarte utile (cauta pe google..cu siguranta vei gasi o sumedenie de retete)
Si, nu in ultimul rand, nu uita de alimentatie...cat mai multe legume si fructe!
Multa bafta :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica
- 3Aluniță periculoasa?
- 1Pete rosii pe piele
- 1Expunere la soare cu placuta si suruburi