Papilom Inversat

01-09-2008
bebelus
Nu este medic/terapeut
bebelus
Am fost operata in 2004 si 2005 de papilom inversat. Acum sunt la a doua recidiva si nu stiu ce sa fac. E descoperit de 2 luni, doctorul care ma operat nu ma primeste decat daca-mi fac programare la el la cabinet pentru fibroscopie si dureaza destul de mult. Sunt disperata, nu mai rezist. Am dureri de cap si fata insuportabile, sunt ametita si slabita aproape toata ziua. Vreau sa scap cat mai repede de aceasta interventie chirurgicala datorita mamei mele care acum 2 luni a fost diagnosticata de cancer la colon si nu are cine sa stea sa o ingrijeasca. Va rog din tot sufletul sa-mi recomandati pe cineva care ma poate ajuta.
3 comentarii
0
01-09-2008, ora 00:00
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Da ce e asta, ca n-am auzit de el?
Poate dak dai mai multe relatii, iti mai spune cineva, ceva!
Spre rusinea mea, eu nu cunosc nimic despre acest papilom. Dar o sa citesc si eu pe internet !Pup
0
09-09-2008, ora 00:00
bebelus
Nu este medic/terapeut
bebelus
Este o tumora benigna care mi-a crescut in foza nazala dreapta si are dezavantajul ca recidiveaza mereu. Am reusit sa ma operez in data de 03.09.08. Cu ajutorul lui dumnezeu sper sa nu mai recidiveze. Dr. zice ca am HPV si din cauza asta recidiveaza. Mi-a spus sa incerc sa fac tratament cu interferon daca-mi permit. Am inteles ca interferonul este un citostatic si se face doar in cazul celor bolnavi de hepatita C. Multumesc pt. ajutor. Pupici mii.
0
09-09-2008, ora 00:00
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Sanatate multa, draga mea!
Bine ca e benigna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: