Papilom amigdalian pe partea dreapta
Bună ziuaseara!
De câteva luni am observat cu timpul ca undeva în partea dreapta lângă amigdala, mi a crescut o bucățică destul de maricica de "carnita" rozalie, și de atunci ma tor confrunta cu o stare agresiva de corp strain în gat, simt ca nu pot inghitii calumea, și respir și umpic greut din cauza aceasta. Este ceva grav? Pentru ca pe mine ma cam neliniștește, și sper sa nu fie ceva cancer sau ceva.. Un sfat despre ce as putea sa fac va rog..?
Am lăsat mai jos o imagine atașată, sa știți despre ce este vorba și cu ce ma confrunt
https://ibb.co/G0G3J08
De câteva luni am observat cu timpul ca undeva în partea dreapta lângă amigdala, mi a crescut o bucățică destul de maricica de "carnita" rozalie, și de atunci ma tor confrunta cu o stare agresiva de corp strain în gat, simt ca nu pot inghitii calumea, și respir și umpic greut din cauza aceasta. Este ceva grav? Pentru ca pe mine ma cam neliniștește, și sper sa nu fie ceva cancer sau ceva.. Un sfat despre ce as putea sa fac va rog..?
Am lăsat mai jos o imagine atașată, sa știți despre ce este vorba și cu ce ma confrunt
https://ibb.co/G0G3J08
1 comentarii
da. este o formatiune acolo
cauza.. un reflux gastro esofagian in somn de la alimenttie incorecta seara
pasii de urmat
1 consult ORL..si scos acea formatiune cu tot cu amigdala
2. consult gastrologie cu test helicobacter is tratamentul refluxului
cauza.. un reflux gastro esofagian in somn de la alimenttie incorecta seara
pasii de urmat
1 consult ORL..si scos acea formatiune cu tot cu amigdala
2. consult gastrologie cu test helicobacter is tratamentul refluxului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32amigdalite cu carnite!
- 2Bubite landa amidalita si in gat
- 2ORL
- 6Papilom amigdala ?
- 4Posibil papilom sau lobul amigdalian inflamat
- 3Papilom amigdalian
Mai multe informații despre: papilomul amigdalian