Papilom amigdala ?
Buna ziua! Astăzi am avut o senzație ciudata, simteam ca ma gâdila ceva in gat. M -am uitat in oglinda și am observat pe amigdala stanga in fata o mica chestiuta ce seamana cu un papilom. Ar trebui sa ma îngrijorez ?
Menționez ca nu simt nici o durere, usturime sau disconfort. Amigdalele îmi sunt destul de mari și putin criptate dar medicul ORL mi-a spus ca nu este nevoie sa le scot cât timp nu am episoade prea dese de amigdalita sau nu intervin alte probleme. Nu fumez și beau alcool in cantitate foarte mica la ocazii speciale.
Menționez ca nu simt nici o durere, usturime sau disconfort. Amigdalele îmi sunt destul de mari și putin criptate dar medicul ORL mi-a spus ca nu este nevoie sa le scot cât timp nu am episoade prea dese de amigdalita sau nu intervin alte probleme. Nu fumez și beau alcool in cantitate foarte mica la ocazii speciale.
6 comentarii
exclude un posibil reflux gastro esofagian
el poate intretine amigdalele mari..si aparitia unui papilom...
se poate scoate foarte repede si usor cu laser sau radiofrecventa
el poate intretine amigdalele mari..si aparitia unui papilom...
se poate scoate foarte repede si usor cu laser sau radiofrecventa
buna ziua domnul doctor.am si eu o teama...in urma cu cateva zile am fost la un consult orl si am primit diagnosticul de papilom pe lueta.am fost la consult deoarece simteam ca ma jeneaza putin si am observat ca este crescuta o carne pe omusor..din ce am citit oe forum ar trebui taiat papilomul cu tot cu lueta cu radiofrecventa.imi puteti recomanda o clinica, un medic in bucuresti ok la care sa ma duc?am mai citit pe undeva ca ar trebui trimis la biopsie papilomul sa nu cumva sa fie malign.sunt cazuri in care a fopst malign?imi fac griji pt acest diagnistic...mebtionez ca am si o deviatie de sept si dorm numai cu gura deschisa..multumesc mult...
consult la gastrologie, tratament si regim alimentar strict
consult ORL..si scoate acel papilom
consult ORL..si scoate acel papilom
am fost la orl si mi-a zis sa-l scot...numai ca nu stiu unde ar fi ok?unde imi recomandati?multumesc
la un medic ORL.. care lucreaza cu Radiofrecventa sau Laser
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32amigdalite cu carnite!
- 16Cripte pe amigdale
- 3Staphylococcus aureus
- 5Chist amigdale ?!
- 3Amigdale criptice cu cazeum, sau altceva?
- 2Bubite landa amidalita si in gat
- 2ORL
- 4Posibil papilom sau lobul amigdalian inflamat
- 3Criptoliza
- 4Posibila infectie la amigdale ???
- 1Gaura in amigdala
- 2Cum scap de pietrele amigdaliene?
- 3Papilom amigdalian
- 1Papilom amigdalian pe partea dreapta
Mai multe informații despre: cripte pe amigdale papilomul amigdalian