panica

21-09-2016
GreenAlex
Nu este medic/terapeut
GreenAlex
Buna ziua, sunt foarte speriat si mi-e frica sa nu fii inhalat un fir de par de la pisoiul meu in timp ce il mangaiam. Asta s-a petrecut pe la 6 dimineata, de atunci am o stare de panica si dispnee. Mi-am facut in cap toate scenariile posibile care sa ma duca la faptul ca am inhalat firul de par si el se afla pe plamani. Sunt o persoana anxioasa si imi pun tot felul de intrebari. Credeti ca astea ar fii simtomele chestiei de care ma tem? Credeti ca o sa ma SUFOC din cauza firului de par?
2 comentarii
0
21-09-2016, ora 12:13
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Nu, nu o sa va sufocati. Este doar o alta "teama" pe care v-ati creat-o, prin prisma tulburarii de care suferiti (ati postat despre TOC).
0
21-09-2016, ora 12:19
GreenAlex
Nu este medic/terapeut
GreenAlex
Multumesc, mi-am mai revenit putin cu un extraveral, m-a speriat faptul ca nu am patit pana acum sa ma tina asa mult starea de panica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Copiii sunt mai mulțumiți de relația cu animalul de companie decât de relația cu frații
  • Câinii de companie ajută copiii să se simță mai puțin stresați
  • Animalele de companie pot îmbunătăți sănătatea mentală
  • Boli pe care le putem lua de la animalele de companie
  • Dormind în pat cu animalul de casă - implicații medicale
  • Deținerea unui câine, asociată cu o sănătate cardiovasculară mai bună
  • Proprietari de câini au o speranță de viață mai lungă
  •