Pacane ceva in ureche

Buna ziua, d-le dr.,
Am 20 ani, student, nu fumez, nu consum alcool decat ocazional si in cantitati mici. La 2 ani am fost operat de polipi. Nu fac des viroze (cam 1, max 2 pe an). Anul acesta am avut o viroza usoara acum o luna (am facut vaccin in toamna trecuta).
De vreo 5 zile aud un pocnet in urechea stanga, din cand in cand, cand mananc. Cu o zi inainte am simtit o mancarime in ureche si m-am scarpinat cu degetul, fara sa fortez. Nu am folosit betisoare! Nu am fost la bazin! Poate fi ceva grav??? Am citit pe internat ca poate fi o disfunctie oto tubara care poate avea la baza si o tumora??? Stiu, o sa merg peste 2 zile la ORL, am fost atunci programat, dar nu mai am liniste! Nu am alte simptome!
Multumesc!
Am 20 ani, student, nu fumez, nu consum alcool decat ocazional si in cantitati mici. La 2 ani am fost operat de polipi. Nu fac des viroze (cam 1, max 2 pe an). Anul acesta am avut o viroza usoara acum o luna (am facut vaccin in toamna trecuta).
De vreo 5 zile aud un pocnet in urechea stanga, din cand in cand, cand mananc. Cu o zi inainte am simtit o mancarime in ureche si m-am scarpinat cu degetul, fara sa fortez. Nu am folosit betisoare! Nu am fost la bazin! Poate fi ceva grav??? Am citit pe internat ca poate fi o disfunctie oto tubara care poate avea la baza si o tumora??? Stiu, o sa merg peste 2 zile la ORL, am fost atunci programat, dar nu mai am liniste! Nu am alte simptome!
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Are vreo legatura tratamentul tbc cu starea de disconfort din urechi?
- 4Am probleme cu urechea dreapta
- 11pocnituri in ureche
- 6durere de ureche + mancarime + zgomote
- 4sunet continuu in ureche
- 4ecou in ureche...
- 1Zgomot ureche urechi
- 2imi pulseaza tamplele si vajaie urechile
- 5Fasait in urechea stanga
- 4Clipoceli in urechea stanga
- 1Zumzet in urechi, surzenie
- 5Pocnitura in ureche
- 3Pocnituri de timpane la fiecare inghititura ca si cum as schimba altitudinea
- 5Amețeală la cel mai înalt nivel, sunet puternic în urechea stângă!
- 1Imi aud pulsul si circulatia sangelui in urechi
- 2Sunet auzit in cap - Transpiratie noaptea - Stari de lesin
- 3Dureri de urechi și bâzâit înainte de amigdalectomie
Mai multe informații despre: zgomotul in ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: