Pacane ceva in ureche

Buna ziua, d-le dr.,
Am 20 ani, student, nu fumez, nu consum alcool decat ocazional si in cantitati mici. La 2 ani am fost operat de polipi. Nu fac des viroze (cam 1, max 2 pe an). Anul acesta am avut o viroza usoara acum o luna (am facut vaccin in toamna trecuta).
De vreo 5 zile aud un pocnet in urechea stanga, din cand in cand, cand mananc. Cu o zi inainte am simtit o mancarime in ureche si m-am scarpinat cu degetul, fara sa fortez. Nu am folosit betisoare! Nu am fost la bazin! Poate fi ceva grav??? Am citit pe internat ca poate fi o disfunctie oto tubara care poate avea la baza si o tumora??? Stiu, o sa merg peste 2 zile la ORL, am fost atunci programat, dar nu mai am liniste! Nu am alte simptome!
Multumesc!
Am 20 ani, student, nu fumez, nu consum alcool decat ocazional si in cantitati mici. La 2 ani am fost operat de polipi. Nu fac des viroze (cam 1, max 2 pe an). Anul acesta am avut o viroza usoara acum o luna (am facut vaccin in toamna trecuta).
De vreo 5 zile aud un pocnet in urechea stanga, din cand in cand, cand mananc. Cu o zi inainte am simtit o mancarime in ureche si m-am scarpinat cu degetul, fara sa fortez. Nu am folosit betisoare! Nu am fost la bazin! Poate fi ceva grav??? Am citit pe internat ca poate fi o disfunctie oto tubara care poate avea la baza si o tumora??? Stiu, o sa merg peste 2 zile la ORL, am fost atunci programat, dar nu mai am liniste! Nu am alte simptome!
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11pocnituri in ureche
- 20am nevoie de un raspuns va rog frumos! bubuituri in ureche
- 5Otita medie seroasa bilaterala
- 4sunete in urechi mucoasa in gat sub tratament
- 4in urma unei raceli...otita supurata
- 4Clipoceli in urechea stanga
- 1Sunet ciudat!
- 3zgomot pulsatil puternic in ureche
- 1fierbinteli pe nas
- 2Zgomot in ureche
- 5Amețeală la cel mai înalt nivel, sunet puternic în urechea stângă!
- 2Acufene sau altceva?..
- 0Somnolenta, dureri de cap zgomote in urechi
- 0Puls in ureche
- 1Ureche infundata și pocnituri
- 1Tinitus sau vuiet puternic în urechea dreaptă care nu cedează cu nimic!
- 2Probleme urechea dreapta
- 9Vajait în ureche
- 3Sunete în ureche
Mai multe informații despre: zgomotul in ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: