Pacane ceva in ureche
Buna ziua, d-le dr.,
Am 20 ani, student, nu fumez, nu consum alcool decat ocazional si in cantitati mici. La 2 ani am fost operat de polipi. Nu fac des viroze (cam 1, max 2 pe an). Anul acesta am avut o viroza usoara acum o luna (am facut vaccin in toamna trecuta).
De vreo 5 zile aud un pocnet in urechea stanga, din cand in cand, cand mananc. Cu o zi inainte am simtit o mancarime in ureche si m-am scarpinat cu degetul, fara sa fortez. Nu am folosit betisoare! Nu am fost la bazin! Poate fi ceva grav??? Am citit pe internat ca poate fi o disfunctie oto tubara care poate avea la baza si o tumora??? Stiu, o sa merg peste 2 zile la ORL, am fost atunci programat, dar nu mai am liniste! Nu am alte simptome!
Multumesc!
Am 20 ani, student, nu fumez, nu consum alcool decat ocazional si in cantitati mici. La 2 ani am fost operat de polipi. Nu fac des viroze (cam 1, max 2 pe an). Anul acesta am avut o viroza usoara acum o luna (am facut vaccin in toamna trecuta).
De vreo 5 zile aud un pocnet in urechea stanga, din cand in cand, cand mananc. Cu o zi inainte am simtit o mancarime in ureche si m-am scarpinat cu degetul, fara sa fortez. Nu am folosit betisoare! Nu am fost la bazin! Poate fi ceva grav??? Am citit pe internat ca poate fi o disfunctie oto tubara care poate avea la baza si o tumora??? Stiu, o sa merg peste 2 zile la ORL, am fost atunci programat, dar nu mai am liniste! Nu am alte simptome!
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 130Probleme cu urechea!!!
- 8De vreo 6 luni, am sesizat un fasait in urechea stanga
- 11pocnituri in ureche
- 12Zgomote in urechea stanga
- 4Probleme cu ureche stanga
- 0Pocnituri in urechi...daca cineva sufera de ele si daca pana acum sau tratat
- 6clipocit ciudat in ureche
- 2Tratament pentru zgomot in urechi
- 1Vâjâit în ureche
- 2Acufene
- 16Pocnituri in urechi legate de incordare maxilar, nas infundat
- 4Bubuituri ureche
- 2Acufene sau altceva?..
- 1Imi aud pulsul si circulatia sangelui in urechi
- 1Tinitus sau vuiet puternic în urechea dreaptă care nu cedează cu nimic!
- 2Batai in ureche
- 0Probleme la urechea dreapta.
Mai multe informații despre: zgomotul in ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: