Oxiuri - tratament adecvat
Buna ziua! va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare. Am un baietel de 7 ani si de curand se plangea ca-l mananca in fund, in special noaptea. M-am uitat mai atent cand se stergea cu hartiuta la fundulet si am vazut un viermisor alb, mic ca un capat de ata. Am cautat pe net si dupa descrierea gasita acolo am dedus ca baietelul are oxiuri. Am mers la farmacie si mi s-a dat DECARIS 2 tablete...la interval de 7 zile. Intrebarea mea ar fi: E bun tratamentul acesta? Eu am citit prospectul si numele oxiurilor(Enterobius vermicularis) nu aparea acolo. Dupa doua zile de la tratament simptomele inca exista si baietelul meu nu a scapat de mancarimi. Ma puteti ajuta? Acum am citit si la alti utilizatori care se confruntau cu aceeasi problema si am vazut ca au urmat alte tratamente. Am facut bine ca i-am administrat copilului DECARIS? Pot sa-i administrez si alceva daca nu si-a facut efectul? ( a luat pasiluta in urma cu 2 zile)
1 comentarii
Buna seara. Pentru tratamentul oxiurozei se poate administra Zentel suspensie sau Vermox. Discutati cu medicul de familie cu privire la adaptarea terapiei. Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2viermi intestinali
- 10oxiuroza - rog un tratament
- 4analize viermi intestinali
- 3fetita mea se tot scarpina la nasuc si la fundulet
- 4problema fizica sau psihica la 6 ani si jum.?
- 3Suspect viermisori, efectuat analize, rog sugestii
- 10Viermisori albi in materia fecala !
- 2Oxiuri la 14 ani
- 1diaree si viermi intestinali
- 0Oxiuri - durere la spate, burta, fese, picioare si uneori maini
- 0probleme viermisori... copil 5 ani
- 1Viermisori, oxiuri ?
- 4stari de ameteala la copil 6 ani
- 1Oxiuri si absente chisturi
- 1Paraziti intestinli
- 1Urticarie de la oxiuri?
- 0Oxiuri. Imi puteti recumanda alt tratament?
Mai multe informații despre: oxiurile