Oxiuri - durere la spate, burta, fese, picioare si uneori maini
Buna ziua.
Am rugamintea daca se poate sa primesc un sfat referitor la problema cu care ma confrunt de la inceputul acestui an. Mai exact, in prima zi a acestui an, dupa ce mi-am petrecut revelionul cu mai multi prieteni, unde am servit diverse mancaruri aduse de catre toti cei prezenti (platouri) am avut o criza intestinala severa care s-a manifestat cu balonare si durere intestinala severa ( senzatie de stical ciobita in intestine). In urma diverselor investigatii facute am fost diagnosticat cu colon iritabil si infestare cu oxiuri. Am urmat diverse tratamente (albendazol - 2 x 2 pastile la interval de doua saptamani, iar mai nou am facut un tratament cu tinizol - 1 saptamana, saprosan - o saptamana si inca o saptamana cu fasigin). In urma acestor tratamente am avut o oarecare ameliorare, iar in momentul de fata simptomele au revenit, in special in zona spatelui durerile fiind mai puternice ca pana acum.
Va multumesc anticipat.
Am rugamintea daca se poate sa primesc un sfat referitor la problema cu care ma confrunt de la inceputul acestui an. Mai exact, in prima zi a acestui an, dupa ce mi-am petrecut revelionul cu mai multi prieteni, unde am servit diverse mancaruri aduse de catre toti cei prezenti (platouri) am avut o criza intestinala severa care s-a manifestat cu balonare si durere intestinala severa ( senzatie de stical ciobita in intestine). In urma diverselor investigatii facute am fost diagnosticat cu colon iritabil si infestare cu oxiuri. Am urmat diverse tratamente (albendazol - 2 x 2 pastile la interval de doua saptamani, iar mai nou am facut un tratament cu tinizol - 1 saptamana, saprosan - o saptamana si inca o saptamana cu fasigin). In urma acestor tratamente am avut o oarecare ameliorare, iar in momentul de fata simptomele au revenit, in special in zona spatelui durerile fiind mai puternice ca pana acum.
Va multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2viermi intestinali
- 4analize viermi intestinali
- 3paraziti intestinali
- 3Suspect viermisori, efectuat analize, rog sugestii
- 10Viermisori albi in materia fecala !
- 1diaree si viermi intestinali
- 1Oxiuri - tratament adecvat
- 0probleme viermisori... copil 5 ani
- 0fetita mea de 7 luni a stagnat in greutate, cred ca sunt.. oxiuri
- 1Viermisori, oxiuri ?
- 0Vermox - Oxiuri
- 4stari de ameteala la copil 6 ani
- 1Oxiuri si absente chisturi
- 2Oxiuri la copii sub un an!
- 1Oxiuri - nu stiu ce sa mananc, ca am inteles ca nu am voie carne sucuri lapte branza dulciuri
- 0Oxiuri. Imi puteti recumanda alt tratament?
- 2Scurgere vaginala fetița, oxiuri
Mai multe informații despre: oxiurile