ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

otoscleroza bilaterala

69 comentarii 1 2 3
0
29-07-2011, ora 15:56
mihaluca
Nu este medic/terapeut
mihaluca
si eu am fost diagnosticata cu otoscleroza bilaterala acum 9 ani, dupa ce am ramas insarcinata cu primul copil si mi s-a spus ca e bine sa ma operez cand nu ma mai inteleg cu oamenii. inca aud destul de bine, mi-a mai scazut auzul dar nu ff serios, iar acum dupa a doua sarcina am inceput sa am zgomote in ambele urechi si pentru ca sunt total diferite ma obosesc mult. intrebare pentru cei care s-au operat: dupa operatie mai au zgomote in ureche? multumesc
0
07-05-2012, ora 16:46
ilianna_nina
Nu este medic/terapeut
ilianna_nina
buna ziua, ma numesc elena, am 31 ani.As dori sa stiu daca mai pot face ceva, am aflat ca am otoscreloza bilaterala acum 2 ani si mi sa zis ca nu ma pot opera si ca voi surzi.auzul la urechea stanga e undeva la 40, iar la dreapta e bine dar voi surzi.fac tratament cu lecitina120mg., bilobil intens 120mg. si neuromultivit cate 2 din fiecare pe zi,.sunt disperata nu stiu ce sa mai fac. va multumesc.
0
08-05-2012, ora 07:33
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. disperarea.. inrautateste rau situatia..findca ca si orice alt stres deregleaza reactiile metabolice normale..
TRebuie sa acceptati ideia.
2. Otoscleroza.. nu poate fi tratata medicamentos ( este un proces de osificare )
daca reusiti sa va schimbati radical stilul de alimentatie ( dupa un consult la un nutritionist)
sa faceti un tratament de durata Homeopatic.. ar fi o sansa de a stopa viteza de inaintare a procesului.
3 daca auzul este cazut sub 40 db.. e cazul sa va ganditi la un aparat auditiv
1
31-08-2012, ora 10:17
nedeianu
Nu este medic/terapeut
nedeianu
am fost diagnosticata cu otoscreloza bilaterala, mi s a spus ca trebuie sa ma operez, m ar interesa cat costa operatia cu piston de titan, daca stie cineva, va rog sa mi raspundeti, va multumesc!1
0
04-12-2012, ora 10:07
Lucica Dinu
Nu este medic/terapeut
Lucica Dinu
va rog sa ma ajutati cu un raspuns;am fost operata acum 2 saptamani de otoscleroza la urechea stanga de dl dr ciuchi.ma simt foarte bine, nu am avut ameteli deloc, doar ca atunci cand inghit simt ca trozneste ceva in urechea operata.a-si dori sa stiu daca este ceva normal/?si daca o sa dispara aceasta senzatie.mentionez ca aud foarte bine cu urechea operata, inainte nu auzeam deloc deloc.astept raspunsul dvs.multumesc anticipat.
0
04-12-2012, ora 10:16
Lucica Dinu
Nu este medic/terapeut
Lucica Dinu
ptr oricine doreste sa faca operatia de otoscleroza recomand din toata inima sa o faca la dr ciuchi, este un om extraordinar, suflet bun, medic exceptional, comunicativ, clinica curata, personal sufletist si bun.-*va doresc tuturor multa sanatate si auz maxim.

(*modificat de admin)
0
11-12-2012, ora 00:04
Lucica Dinu
Nu este medic/terapeut
Lucica Dinu
dragi cititori, am fost la consult si am aflat ca am o disfunctie tubara, fapt ptr care mi s-a dat un tratament ptr acele pocnituri din urechi si acum sant din ce in ce mai slabe, pana o sa dispara de tot, doctorul mi-a zis ca in 7 zile dispar de tot.si are dreptate, tot ce mi-a dat a fost super bun.am cumparat un aerosol nebulizator omron, in care pun cate o fiola de dexamethazone, 2mg, 2mg vibrocil si 2 de ser fiziologic, din care fac inhalatii nazale de 2 ori pe zi cate 10 minute.multumesc mult domnului dr ciuchi, un om exceptional, sa-l tina dzeu sanatos
tuturor celor cu otoscleroza le recomand sa nu astepte ca surzenia sa le faca viata un cosmar, sa se opereze cat mai repede.nu simtiti nimic, nu va doare nimic, nu aveti de ce sa va speriati
va doresc multa sanatate si auz maxim.
-*

(*modificat de admin)
0
25-07-2013, ora 22:04
florin69
Nu este medic/terapeut
florin69
Si eu am fost operat de ottoscleroza in martie 1990 de domnul doctor Solomon la actuala clinica Dorin Hociota din Bucuresti daca esti interesata de mai multe contacteaza-ma- cred eu ca te pot lamuri in multe privinte.Oricum va dau un sfat la toti cei diagnosticati cu aceasta boala...trebuie sa va operati cu cat va operati mai repede de la aflarea diagnosticului cu atat e mai bine.si nu vreau sa descurajez pe nimeni dar sa nu sperati ca o sa auziti ca o persoana care nu a avut nici un fel de problema cu auzul dar este incomparabil mai bine, prin operatie se recupereaza asa numita rezerva cohleara.eu am avut ghinion,...dar cel putin am constiinta impacata ca am facut tot ce se putea face...
0
28-05-2021, ora 22:12
elenaserafim
Nu este medic/terapeut
elenaserafim
De curând am fost diagnosticata cu otoscleroza bilaterală ceea ce necesita intervenția chirurgicală. Ceea ce vreau să știu de la persoanele care au facut acest lucru este: Ce pret are o astfel de intervenție?
Adaugă un comentariu / răspuns
69 comentarii 1 2 3

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.