Otita medie acuta
Bună ziua
După 2 săptămâni în care mi a curs urechia fără nici un fel de durere am ajuns la orl unde mi sa spus diagnosticul de otita medie acută timpan spart și infecție cu Pseudomonas Aeruginosas după recoltare de secrete otica. Doamna doctor mi-a prescris ciprinol 10 zile picături cu ototis 4 5 de 2 ori/zi apa oxigenata 10 pic o dată pe zi și de sters alcool boricat.Am început tratamentul dar cand am pus apa oxigenata doar 2 picături am simtit o durere crunta până sub maxilar. Este normala aceasta durere? Este bine sa incerc sa continui cu apa oxigenata in ureche daca am timpanu spart?
După 2 săptămâni în care mi a curs urechia fără nici un fel de durere am ajuns la orl unde mi sa spus diagnosticul de otita medie acută timpan spart și infecție cu Pseudomonas Aeruginosas după recoltare de secrete otica. Doamna doctor mi-a prescris ciprinol 10 zile picături cu ototis 4 5 de 2 ori/zi apa oxigenata 10 pic o dată pe zi și de sters alcool boricat.Am început tratamentul dar cand am pus apa oxigenata doar 2 picături am simtit o durere crunta până sub maxilar. Este normala aceasta durere? Este bine sa incerc sa continui cu apa oxigenata in ureche daca am timpanu spart?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Operatie timpan
- 3pe fondul unei raceli banale a facut o otita medie acuta
- 11otita seroasa bilaterala la fetita de 3 ani
- 32otita seroasa este periculoasa?
- 14se poate trata o otita seroasa fara operatie?
- 14Otita supurata
- 7otita medie acuta bilaterala cu lichid in spatele timpanului
- 2Otita medie acuta
- 6Otita acuta medie si sinuzita
- 2Ureche infundata dupa aspiratie in cabinet
- 4Va rog ajutor. Otita medie acuta - ma simt de parca am un butoi in cap
- 6Raceala - Cum scap de senzatia de ureche infundata?
- 0Otita medie acuta congestiva-sangerare
Mai multe informații despre: Otita medie acuta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: