otita la urechea dreapta care ma tot chinuie

08-09-2011
maya 12
Nu este medic/terapeut
maya 12
Buna ziua,
d-nul doctor, de pe data de 31 august am o otita la urechea dreapta care ma tot chinuie. De pe 31 pana pe 4 septembrie am luat augmentin una la 12 ore, apoi urechea mi se tot umfla si am facut trei zile injectie cu axetine 1, 5 g. De azi am inceput sa iau zinnat 500mg una la 12 ore fiindca axetine era foarte dureros si era si foarte scump. Mai am de luat pana sambata. Problema este ca nu mai aud asa bine cu urechea dreapta si mi se scurge ceva ( cate putin ) din ea- un lichid galben. Intrebarea mea este- imi va reveni auzul la urechea dreapta? Uneori am senzatia ca nu mai aud nici cu urechea stanga desi aici nu am nimic.

Multumesc frumos.
4 comentarii
0
08-09-2011, ora 19:26
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
auzul iti revine la ureche Numai cu ajutorul medicului ORL
Numai tratamentul cu Antibiotic.. nu este corect si complet
necesita tratament local la cab ORL.. cu aspiratii a secretiilor si medicatie locala
0
08-09-2011, ora 19:51
maya 12
Nu este medic/terapeut
maya 12
Dar am fost la spital, acolo merg si am uitat sa va spun ca mi-a mai dat sa iau claritine pastilute una pe zi, sinupret 3 pe zi, nurofen, rinocort si ciplox picaturi in ureche.. Timpanul era rosu rosu cand m-a vazut d-na doctor.Acum cred ca sunt mai bine dar nu aud.Sambata trebuie sa mai merg la spital. Cel mai tare sunt necajita ca aud destul de putin cu urechea dreapta.

Multumesc d-nul doctor.
0
08-09-2011, ora 20:18
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. da. intradevar NU ai specificat ca te tratezi la ORL
2. din primul tau mesaj.. am inteles ca ai otita externa (urechea mi se tot umfla)...
3 din mesajul 2.. deja zici ca este otita medie.. (Timpanul era rosu rosu)
Imi este foarte greu sa dau un sfat concret.. cand nu inteleg din mesaj.. ce boala ai...
IMportant este sa intelegi ca o otita medie vine numai dion cauza unui nas infundat.. si trebuie neaparat sa desfunzi bine nasu
iar urechea trebuie foarte bien incalzita cu saculete cu sare sau cu aer cald de la uscatorul de par.
Cand mergi la ORL.. intreaba ce diagnostic ai ( iotita medie sau externa.. sau si una si alta
0
08-09-2011, ora 21:37
maya 12
Nu este medic/terapeut
maya 12
Din ce scrie pe reteta, daca inteleg eu bine, scrie otita medie, insa au fost zile cand simteam canalul auditiv umflat, cand ma uitam in oglinda nu se mai vedea deloc gaura in ureche, era foarte umflat inauntru.Eu nu prea ma pricep ce se intampla cu urechea mea. D-na doctor se uita la mine cam din fuga fiindca eu merg la spital, si acolo are multi pacienti.Merg la spital fiindca acolo am fost prima data cand aveam nevoie de un consult urgent iar in alta parte nu stiam unde o gaseam pe d-na doctor.Am sa intreb diagnosticul cand merg la orl.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: