Osteoporoza severa - ce tratament natural poate lua?
buna ziua...soacramea 54 de ani si are osteoporoza severa...ce tratament natural poate lua?va rog
3 comentarii
cauta pe Google si gasesti n oferte, problema e ca medicul ar trebui sa-ti recomande...eu nu am luat tratament naturist, CI altul care, mi-a adus mari probleme la dantura...asa ca, orice tratament are si contraindicatii.e vb. de BONVIVA/ 1 tableta/ luna.
Buna ziua!
Cred ca este indicatia perfecta pentru tratamentul homeopat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Cred ca este indicatia perfecta pentru tratamentul homeopat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Buna ziua, am o mare rugaminte la dvs sa-mi raspundeti.
Bunica mea a fost diagnosticata cu osteoporoza, are 75 ani, i s-a prescris bonviva asociat cu alfa d3 si calciu.
Intrebarea mea este daca exista un medicament care poate inlocui bonviva, deoarece nu ni-l permitem financiar ( mentionez ca trebuie luat un comprimat pe luna timp de un an ).
Anul trecut bunica mea a fost operata de cancer la un san si ia in prezent arimidex.
Cu stima,
Madalina Ganea
Bunica mea a fost diagnosticata cu osteoporoza, are 75 ani, i s-a prescris bonviva asociat cu alfa d3 si calciu.
Intrebarea mea este daca exista un medicament care poate inlocui bonviva, deoarece nu ni-l permitem financiar ( mentionez ca trebuie luat un comprimat pe luna timp de un an ).
Anul trecut bunica mea a fost operata de cancer la un san si ia in prezent arimidex.
Cu stima,
Madalina Ganea
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Osteoporoza sexiodopriva si tratament cu Fosavance
- 4osteopetroza - informatii
- 2osteoporoza
- 7Cine poate sa ma lamureasca? Coxartroza
- 1Osteoporoza incipienta la coloana
- 7Durerile de oase de sold sunt de la osteoporoza?
Mai multe informații despre: Osteopetroza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: