Operatie Menisc intern
Buna ziua,
Am facut operatia de menisc intern (artroscopie) si mi s-a recomandat -Infiltratie PRP si cu acid hialuronic. Am cautat pe forum, dar nu am gasit raspunsul - aceste infiltratii se pot deconta prin casa de sanatate?
Tot pe forum, am vazut o recomandare ca ar ajuta Artrohelp. Insa nu am gasit despre Muvon, Sunwave Pharma. Ce parere aveti? Este bun pentru astfel de cazuri?
Multumesc
Am facut operatia de menisc intern (artroscopie) si mi s-a recomandat -Infiltratie PRP si cu acid hialuronic. Am cautat pe forum, dar nu am gasit raspunsul - aceste infiltratii se pot deconta prin casa de sanatate?
Tot pe forum, am vazut o recomandare ca ar ajuta Artrohelp. Insa nu am gasit despre Muvon, Sunwave Pharma. Ce parere aveti? Este bun pentru astfel de cazuri?
Multumesc
1 comentarii
Buna seara,
Aceste infiltratii nu sunt decontate de catre casa de asigurari.
Prin comparatie, in Franta au fost decontate pana in 2017. S-a renuntat la decontarea lor, deoarece nu s-a putut demonstra stiintific eficacitatea, respectiv utilitatea lor reala..
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Aceste infiltratii nu sunt decontate de catre casa de asigurari.
Prin comparatie, in Franta au fost decontate pana in 2017. S-a renuntat la decontarea lor, deoarece nu s-a putut demonstra stiintific eficacitatea, respectiv utilitatea lor reala..
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17Durere intensa dupa acid hialuronic
- 3Procedura
- 0Operatie de menisc
- 1Infiltratii genunchi
- 1Durere umar stang
- 0Concentratie PRP si kit-uri folosite?
- 1Recomandare infiltratii cu plasma
- 0Dupa infiltratia intraarticulara cu diprophos la cat timp ma pot vaccina anticovid?
- 1Acid hialuronic pentru genunchi
- 1Menisc - trebuie sa existe o periada între infiltratii si operatie?
- 1Infiltratii cu celule STEM - coxartroza
- 1Dureri si “jenari” dupa injectare cu acid hialuronic
- 2Infiltratie cu Diprophos în umar după rezultat rmn
Mai multe informații despre: Infiltratiile intraarticulare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: