operatie exostoza la umar
Buna ziua,
Sunt Ana-Maria si as vrea sa ma ajutati si pe mn in legatura cu o operatie de exostoza la umar.Cum o sa fie recuperarea dupa operatie si daca voi putea misca mana mai bine?Imi este f teama de operatie, avand in vedere faptul ca nu am mai fost operata niciodata.
Multumesc frumos, o zi buna!
Sunt Ana-Maria si as vrea sa ma ajutati si pe mn in legatura cu o operatie de exostoza la umar.Cum o sa fie recuperarea dupa operatie si daca voi putea misca mana mai bine?Imi este f teama de operatie, avand in vedere faptul ca nu am mai fost operata niciodata.
Multumesc frumos, o zi buna!
3 comentarii
Buna ziua!
Conduita post-operatorie depinde de localizarea anatomica, de situatia intraoperatorie, de tipul inciziei, de varsta, greutate, conditie fizica, status ocupational, antecedente etc etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Conduita post-operatorie depinde de localizarea anatomica, de situatia intraoperatorie, de tipul inciziei, de varsta, greutate, conditie fizica, status ocupational, antecedente etc etc etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
buna ziua,
va rog sa-mi spuneti si mie unde va operati si la cine (am o pb similara. exostoza pe umarul drept)
cu stima,
daniel
va rog sa-mi spuneti si mie unde va operati si la cine (am o pb similara. exostoza pe umarul drept)
cu stima,
daniel
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Exostoza umar (extrascapulara dreapta)
- 3baiat de 4 ani cu exostoza
- 6Am un baietel de 4 ani care are o exostoza femur stang
- 19adolescent diagnosticat cu exostozanta ombredanne la piciorul stang
- 2Exostoza metafiza distala femur stang
- 3Exostoza picior
- 1crestere in inaltime dar am exostoza
- 3Maladia ombredanne
- 1Probleme genunchi copil 12 ani
- 0Exostoza
- 1Intrebare!Urgenta! exostoza
- 1Durere in talpă- rezultat CT
- 0Exostoza (osteocondrom) tibiala