baiat de 4 ani cu exostoza
buna sunt tina si e prima data cand comunic. am un baietel diagnosticat cu exostoza femur sting in urma cu ~5 luni. ni s-a spus ca trebuie operat. am aminat operatia din motiv de sanatate(racise) acum cateva zile eram programati iar dar la fel ca prima data a racit. e un semn ca nu trebuie operat?.exostoza s-a marit. nu stiu ce sa fac. imi este frica de anestezie pentru ca se face generala. exista si un alt tratament? astept raspunsuri. va multumesc.sanatate.
3 comentarii
mai ales daca exostoza acesta se mareste vizibil in 5 luni trebuie scoasa, poate inainte ar fi indicat sa se faca ceva exmaniri mai ample pentru a fi sigur ca acesta este benigna sau este una singura si nu mai multe. raceala este un risc anestezic, care la o operatie programata nu trebuie luata, mai bine asteptati pana cand se vindeca in totalitate si dupa aceea efectuat interventia
Buna seara.De abia acum am vazut mesajul dvs.nu stiu daca l-ati operat sau nu, ideea e ca si baietelul meu a fost diagnosticat cu exostoza multipla, adica are in mai multe locuri.asta se intampla in aprilie 2010 si l-am si operat atunci.sunt curioasa ce a-ti facut.
buna ziua, am 0 fetita de 3ani si 5 luni, are platfus si merge cu genunchii, calcaiele si cu laba picioarelor spre interior, am mers la un medic pediatru din cadrul sp grigore alexandrescu si ni s-a spus ca are nevoie de ghetute ortopedice si masaj, sunt utile aceste ghetute? din discutii nu prea. Ce metode sa aplic? multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Exostoza umar (extrascapulara dreapta)
- 6Am un baietel de 4 ani care are o exostoza femur stang
- 3operatie exostoza la umar
- 19adolescent diagnosticat cu exostozanta ombredanne la piciorul stang
- 2Exostoza metafiza distala femur stang
- 3Exostoza picior
- 1crestere in inaltime dar am exostoza
- 3Maladia ombredanne
- 1Probleme genunchi copil 12 ani
- 0Exostoza
- 1Intrebare!Urgenta! exostoza
- 1Durere in talpă- rezultat CT
- 0Exostoza (osteocondrom) tibiala