Operatie de hernie.

02-10-2009
IULIU ANTAL
Nu este medic/terapeut
IULIU ANTAL
In urma unei banale apendicite, transformată in peritonita (deoarece nu a fost descoperita la timp) si dusa apoi pana aproape de septicemie, sotia mea a fost supusa la trei interventii chirurgicale, ultima din ele fiind o hernie cu coaserea superficiala a pielii (dupa cum mi-a explicat medicul chirurg). Peste aproximativ 6 luni va urma dupa cum mi s-a spus o noua interventie chirurgicala pentru punerea unei plase. Din cate am auzit aceasta plasa este cu doua taisuri, deoarece multe organisme nu o accepta, urmand ulterior scoaterea ei. Am mai auzit ca exista pentru aceasta faza si asazisa "sutura prin racire", care nu stiu ce inseamna dar care mi s-a spus ca este mai putin riscanta. Daca stie cineva cate ceva despre acest subiect il rog sa ma lamureasca si pe mine.
1 comentarii
0
24-10-2009, ora 09:00
edu71
Nu este medic/terapeut
edu71
plasele chirurgicale din polipropilena nu dau, decat extrem de rar, reactii de respingere de catre organism, cunosc cazuri de hernii incare s-a inplantat plasa surgilene mesh, distribuite si la noi in tara, cu rezultate excelente. toate bune..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul