operatie cataracta
Buna ziua
In urma cu 6 luni am fost operata de cataracta la ochiul drept, de la inceput am avut dureri si snzatie de ochi uscat, la controalele de rigoare doctorul spunea ca totul e ok si ca trebuie sa pun lacrimi artificiale, am sperat caci cu timpul durerile vor inceta dar se pare ca nu este asa, de o saptamina m-am operat si la celalalt ochi va pot spune ca nu am nici un fel de durere parca nici nu am fost operata intrebarea mea este :sa se fi gresit ceva la prima operatie?(de vazut vad fara probleme numai ca am dureri si senzatia de ochi uscat)am folosit OPTIVE imi puteti recomanda ceva?
va multumesc
In urma cu 6 luni am fost operata de cataracta la ochiul drept, de la inceput am avut dureri si snzatie de ochi uscat, la controalele de rigoare doctorul spunea ca totul e ok si ca trebuie sa pun lacrimi artificiale, am sperat caci cu timpul durerile vor inceta dar se pare ca nu este asa, de o saptamina m-am operat si la celalalt ochi va pot spune ca nu am nici un fel de durere parca nici nu am fost operata intrebarea mea este :sa se fi gresit ceva la prima operatie?(de vazut vad fara probleme numai ca am dureri si senzatia de ochi uscat)am folosit OPTIVE imi puteti recomanda ceva?
va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Operatie cataracta
- 4operatie cataracta
- 4operatie de cataracta gratuit
- 7operatie cataracta subcapsulara OD FACOEMULSIFIERE
- 2Cataracta (rog raspuns Dr. Alina Maria Bălţăţeanu)
- 0Cataracta Congenitala
- 1operatie de cataracta
- 1Cataracta plus usturime
- 3Operatie cataracta Metropolitan Hospital
- 3Am un baietel de 5 luni si are cataracta congenitala
- 2Operatie cataracta
- 1Ințepături după operatia de cataractă
- 0Pot fi afectati ochii din cauza unei raceli foarte puternice?
- 0Dupa operatia de cataracta vad in intuneric o raza ce traverseaza orice sursa de lumina
- 0Cataracta la ochi miopic
- 0Cataracta fara dioptrii
- 0Degenerescenta maculara si cataracta
Mai multe informații despre: Cataracta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: