Operatie cataracta Metropolitan Hospital
Am fost saptamana trecuta la un consult oftalmologie la dna Dr Toma Carmen la Metropolitan Hospital si am fost programata pentru operatie de catacarta.As vrea sa stiu opinii ale persoanelor care s-au mai operat la dna Dr. Toma la Metropolitan Hospital.Va multumesc!
3 comentarii
Buna seara as vrea sa va intreb am un punct alb crescut langa iris si vad cu ochiul drept in ceata ce ar putea fi va multumesc
Bună seara, am 24 de ani si sunt diagnosticata cu cataracta congenitală la ambii ochi. Ma gandesc sa merg pentru a mi se face o intervenție prin care sa mi se înlocuiască cristalinul. As vrea sa stiu daca a mai trecut cineva prin aceasta experiența si care au fost rezultatele si daca imi poate recomanda cineva o policlinica in București unde sa merg. Merci frumos
Din pacate pot sa recomand doar o clinica din Brasov. Opticristal. Aici am fost cu tatal meu acum 4 ani pentru o operatie de cataracta si totul a decurs fara nici un fel de probleme. Recomand cu incredere.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10pete negre pe vedere
- 7operatie de cataracta
- 4operatie cataracta
- 4Picaturi pentru cataracta????
- 11bebelusul meu de 5 luni operat de cataracta congenitala
- 2catarcta
- 6hipertensiune arteriala, dislipidemie, varice, fumez maxim 7 tigari pe zi. Cataracta?
- 0Cataracta Congenitala
- 3Cataracta secundara - a doua oara este posibil ?
- 0cataracta - recomandari
- 2Operatie cataracta
- 0Pot fi afectati ochii din cauza unei raceli foarte puternice?
- 0Dupa operatia de cataracta vad in intuneric o raza ce traverseaza orice sursa de lumina
- 0Cataracta la ochi miopic
- 0Operatie cataracta
- 0Cataracta, probleme ochi
- 0Degenerescenta maculara si cataracta
Mai multe informații despre: Cataracta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: