Operatie cataracta Metropolitan Hospital | Forumul Medical ROmedic

Operatie cataracta Metropolitan Hospital

22-06-2015
agapiedelia
Nu este medic/terapeut
agapiedelia
Am fost saptamana trecuta la un consult oftalmologie la dna Dr Toma Carmen la Metropolitan Hospital si am fost programata pentru operatie de catacarta.As vrea sa stiu opinii ale persoanelor care s-au mai operat la dna Dr. Toma la Metropolitan Hospital.Va multumesc!
3 comentarii
0
05-07-2015, ora 19:28
danimatea
Nu este medic/terapeut
danimatea
Buna seara as vrea sa va intreb am un punct alb crescut langa iris si vad cu ochiul drept in ceata ce ar putea fi va multumesc
0
15-09-2017, ora 19:50
Andrea Adam
Nu este medic/terapeut
Andrea Adam
Bună seara, am 24 de ani si sunt diagnosticata cu cataracta congenitală la ambii ochi. Ma gandesc sa merg pentru a mi se face o intervenție prin care sa mi se înlocuiască cristalinul. As vrea sa stiu daca a mai trecut cineva prin aceasta experiența si care au fost rezultatele si daca imi poate recomanda cineva o policlinica in București unde sa merg. Merci frumos
0
28-09-2017, ora 16:41
raduvizirul
Nu este medic/terapeut
raduvizirul
Din pacate pot sa recomand doar o clinica din Brasov. Opticristal. Aici am fost cu tatal meu acum 4 ani pentru o operatie de cataracta si totul a decurs fara nici un fel de probleme. Recomand cu incredere.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cataracta poate fi prevenită?
  • Cercetătorii sporesc apărarea naturală pentru a lupta împotriva cataractei È™i pentru a întârzia necesitatea intervenÈ›iei chirurgicale
  •