odata pe luna, aproape k nu vad nimic aprox 10 min.
buna ziua! Va rog daca puteti sa-mi dati un sfat.In urma cu aproxim 6-7 luni mergand intr-o plimbare cu sotul meu, m-am trezit k-mi dispare imaginea, aproape ca nu vedeam deloc sau cu foarte multe pete negre. In aprox 10 min, mi-am revenit complet, insa de atunci, aproape luna de luna mi se intampla acest lucru, pe langa faptul k am ameteli si intepaturi in cap. Am fost la oftalmolog si dupa o consultatie, mi-a recomandat ochelari cu dioprie +0, 50 ptr aproape(citit, etc). Dvs. ce puteti sa-mi spuneti? va multumesc!
1 comentarii
Raluca, nu sunt medic, dar am patit si eu acelasi lucru in urma cu un an. Nu te speria, s-ar putea sa nu fie nimic, dar trebuie sa faci controale mai amanuntite. Ce ai tu se poate chema nevrita optica si atunci trebuie sa ajungi pe mana cuiva priceput, pentru ca e o boala greu de diagnosticat. La mine a durat 4 luni si ma banuiau de scleroza multipla. E foarte important sa nu astepti ca aceste pete sa se instaleze definitiv. Pot sa-ti recomand pe cineva daca vrei. -
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Amețeli și întunecarea vederii
- 3Gaura din ochi m-a bagat in depresie
- 1Diferenta dioptrii cicloplegie
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
- 1Degradarea brusca a vederii după glicemie mai mare de 700
- 1Scadere acuitate vizuala dupa aplicare picaturi dilatare pupile
- 1Ochi umflați dimineața
- 1Caut oftalmolog, nu optician
- 2URGENT!!! Presiune oculara puternica