ochii infundatii :(

28-12-2012
bambinacaragea
Nu este medic/terapeut
bambinacaragea
Buna ziua am si io am nevoie de un mic ajutor al unui oftalmolog acum cam prin luna aprilie am fost diagnosticat cu un mic joc pe ochii si a trebuit sa port ochelarii eh yo am facut prostia de i-am purtat numai pe nas m-am uitat numai peste ei timp de 7, 8 luni si acum am mari dureri la ochii si parca mi s-au infundat ochii si inchid foarte greu ploapele trb sa strang din cap cum s-ar zice numai pot duce privirea in jos.de exemplu cand vreau sa citesc numai pot sa duc ploapele in jos cum se duce la orice om ce sa fac.acum :(..imi da o senzatia foarte urata :( imi tremura si ochii in cap :( ce sa fac un mic ajutor de la un oftalmolog :(
2 comentarii
0
28-12-2012, ora 20:36
ionela83
Nu este medic/terapeut
ionela83
devii inervant cu aceeasi intrebare...nu vezi ca nu te baga nimeni in seama iti poti schimba numele in fiecare zi daca pui aceeasi intrebare.dute la un medic oftamolog la cabinet sa te examineze aici online nimeni nu poate...daca ai sa mai pui multe intrebari aici si mai astepti mult, ai sa chiorasti.
0
29-12-2012, ora 14:09
hotye
Nu este medic/terapeut
hotye
Buna ziua!am 58 de ani si am dureri mari de maini si picioare, urinez de 5-6 noaptea si nu pot sa dorm.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.