Lentile colorate pentru astigmatism?
Buna ziua, as vrea sa incerc aceste lentile colorate ---------*, care sunt, de fapt, pentru miopie. Ati putea sa imi spuneti care ar fi riscul purtarii ocazionale a acestor lentile, considerand faptul ca eu am si astigmatism?
Lentilele au indicate parametrii in descriere, dar eu nu ma pricep in ei. Ati putea sa ma ajuti, va rog?
Va multumesc!
Lentilele au indicate parametrii in descriere, dar eu nu ma pricep in ei. Ati putea sa ma ajuti, va rog?
Va multumesc!
2 comentarii
Cititi intai despre lentilele de contact, modul lor de utilizare si mai ales despre efectele secundare.
http://www.romedic.ro/lentilele-de-contact
Apoi mergeti la medicul oftalmolog sa va prescrie tipul de lentile necesare, in functie de afectiune.
Nu se pot comanda direct pe net. Trebuie o reteta.
http://www.romedic.ro/lentilele-de-contact
Apoi mergeti la medicul oftalmolog sa va prescrie tipul de lentile necesare, in functie de afectiune.
Nu se pot comanda direct pe net. Trebuie o reteta.
Buna ziua,
Nu toti oameni au voie sa poarte lentile de contact.Va trebuie avizul si indrumarea medicului oftalmolog.
Astazi totul a devenit comert.Nu o sa va ajute si nu o sa va vindece comerciantul daca apar probleme.
Probleme pot fi multiple de la infectii, alergii pana la complicatii care ameninta vederea.
Cu stima.
Nu toti oameni au voie sa poarte lentile de contact.Va trebuie avizul si indrumarea medicului oftalmolog.
Astazi totul a devenit comert.Nu o sa va ajute si nu o sa va vindece comerciantul daca apar probleme.
Probleme pot fi multiple de la infectii, alergii pana la complicatii care ameninta vederea.
Cu stima.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Cat de daunatoare pot fi lentilele de contact?
- 12genele imi afecteaza vederea
- 6lentile de contact - am 13 ani
- 6nelamurire: vreau sa dau la Academie si am miopie
- 4este intr-adevar nevrita optica?
- 5control specializat pentru ochii
- 4control la ochi (astept pareri mai multe va rg frumos)
- 3lentile de contact
- 2vedere in ceata lentile de contact
- 0lentile de contact
- 9Dioptrii corecte pentru lentile de contact?
- 0Lentile de contact
- 12lentile de contact
- 4Lentile de contact
- 0Sfat alegere lentile de contact
- 2Reteta lentile contact
- 2Mai pot purta lentilele?
- 1Lentila de contact lipita
- 0Lentile contact + soluție anti lumina albastră
Mai multe informații despre: lentilele de contact
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: