ochi inlacrimati
Buna ziua,
De cateva saptamani imi lacrimeaza continuu ochii, sunt rosii si ma ustura. Uneori simt o senzatie de nisip in ochi.
Nu sunt racita si nu sufar/ sau nu am suferit pana in prezent de alergii.
Senzatia se agraveaza seara sau la lumina artificiala.
Nu fumez si nu stau in medii in care se fumeaza.
Multumesc frumos!
De cateva saptamani imi lacrimeaza continuu ochii, sunt rosii si ma ustura. Uneori simt o senzatie de nisip in ochi.
Nu sunt racita si nu sufar/ sau nu am suferit pana in prezent de alergii.
Senzatia se agraveaza seara sau la lumina artificiala.
Nu fumez si nu stau in medii in care se fumeaza.
Multumesc frumos!
3 comentarii
Buna ziua! Ce varsta ai? Stai mult la calculator Simptomatologia sugereaza un sindrom de ochi uscat.Iti recomand un consult oftalmologic complet cu cicloplegie, refractie, examen al polului anterior, examen fund de ochi. In funtie de refractia dupa cicloplegie, ti se poate prescrie o corectie optica; daca stai mai mult de 8 ore la calculator, sunt indicati ochelari cu corectie optica si filtru pentru calculator. Daca, dupa corectie adecvata, mai apar aceste simptome, iti recomand si lacrimi artificiale cu acid hialuronic, in amandoi ochii- 1 picatura, la nevoie; de exemplu, exista un preparat mai nou pe piata, Afomill lubrifiant care are acid hialuronic ; numai bine
Am 31 de ani. Stau aproximativ 12 ore in fata calculatorului. Fac aceasta de vrei 4-5 ani, dar nu am avut probleme pana in prezent.
Multumesc mult pentru raspuns. Numai bine.
Multumesc mult pentru raspuns. Numai bine.
Buna ziua,
va prezint 2 situatii la care nu am raspuns.
A) Tatal meu are 49 ani, este prezbit(poarta ochelari la citit), insa are ochii 5/7 zile inrositi, prezinta senzatie de nisip in ochi, uneori sunt inlacrimati, desi isi administreaza picaturi de ochi aproape zilnic nu se schimba cu nimic situatia(si-a administrat Visine, Vibrocil, Systane).Nu sta in fata pc deloc, face munca de teren si nu inlegem ce se intampla desi la consultatiile oftalmo i-a recomandat de fiecare data picaturi.CE RECOMANDATI?
B)O amica lucreaza intr-un supermarket, insa in timpul serviciului prezinta ochii inrositi, obositi, uneori inlacrimati.SA FIE DIN CAUZA NEOANELOR, iar daca descopera dioptrie ce lentile recomandati?
MULTUMESC MULT
va prezint 2 situatii la care nu am raspuns.
A) Tatal meu are 49 ani, este prezbit(poarta ochelari la citit), insa are ochii 5/7 zile inrositi, prezinta senzatie de nisip in ochi, uneori sunt inlacrimati, desi isi administreaza picaturi de ochi aproape zilnic nu se schimba cu nimic situatia(si-a administrat Visine, Vibrocil, Systane).Nu sta in fata pc deloc, face munca de teren si nu inlegem ce se intampla desi la consultatiile oftalmo i-a recomandat de fiecare data picaturi.CE RECOMANDATI?
B)O amica lucreaza intr-un supermarket, insa in timpul serviciului prezinta ochii inrositi, obositi, uneori inlacrimati.SA FIE DIN CAUZA NEOANELOR, iar daca descopera dioptrie ce lentile recomandati?
MULTUMESC MULT
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Recomandare clinică Bucuresti
- 1La oftalmologie îți vede propriul ochi pe monitor 3D că într-o tomografie ?
- 2Microftalmie
- 3Tratamente retinopatie de prematuritate pentru adulți. Ce progrese s-au făcut?
- 0Ochelari de citit folositi pentru distanta
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde
- 0Vedere in jos
- 1Ochelari -0, 75 si -0, 5
- 2Inlocuire cristalin artificial
- 0Reducerea dioptrii, gimnastica