O pata ciudata

28-12-2010
ibagus
Nu este medic/terapeut
ibagus
Acum 2 ani am fost la un dentist din Galati eu aveam probleme la masea, era cariata, dar dentista a umblat la incisivi la cei doi din partea superioara chiar din fata. Mi-a frezat pe acolo si mi-a facut o gaura intre dinti, nu foarte mare, Din cauza ca m-a durut tare nu am mai mers la dentist si am stat asa.Cu timpul in jurul gaurii facute a inceput sa se inegreasca :( la inceput nu a fost cine stie ce doar ca acum am crescut si mi-e rusine, nici nu pot sa zambesc ca se vede pata aceea neagra:(. Ce as putea sa fac?
3 comentarii
0
28-12-2010, ora 19:10
sweet_pie
Nu este medic/terapeut
sweet_pie
Sa mergi din nou la dentist! Probabil s-a adancit caria.
0
04-01-2011, ora 19:23
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Negru = carie!!!

Mergeti din nou la dentist, de preferinta la unul care lucreaza cu anestezie.
Cu cit mai repede, cu atit mai bine. Caria aceea se va face tot mai mare, si s-ar putea sa pierdeti dintele din cauza ca nu a mai ramas nimic din el.
0
06-01-2011, ora 16:22
ibagus
Nu este medic/terapeut
ibagus
Imi vine sa plang deja :)) am o fobie de dentist + ca imi vine sa inghit cand dentistu umbla prin gura mea si apoi imi tot spune fi cuminte :) E imposibil :(((
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: pata pe dinte

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pată pe dinte (dinți pătați)
  •