Nu toate drogurile sunt nocive

Eu fumez iarba si ma simt bine. Daca nu as fuma as fi nervoasa, asa ma concentrez la birou si nu ma enervez.
De ce spuneti ca iarba este drog? fumez zilnic de ceva ani si nu am nimic. Asta inseamna ca sunt drogata?
De ce spuneti ca iarba este drog? fumez zilnic de ceva ani si nu am nimic. Asta inseamna ca sunt drogata?
4 comentarii

Credeți dv că sunteți bine deja sunteți dependenta de substanță respectiva!

Și dacă renunțați nu apare sevrajul?

Dragă Bogdana,
Ești dependentă sau nu, în funcție de cum definești dependența. Atât zahărul cât și heroina provoacă dependență, scobitul în nas poate crea dependență.
În același ton și cannabisul este drog sau nu, în funcție de cum definești un drog. Însă oricum l-ai defini, definiția ar include și multe alte substanțe sau produse ce nu sunt considerate, în mod normal droguri.
Ca să înțelegi mai multe despre dependență caută despre Rat Park și cum s-a manifestat dependența de heroină la veteranii războiului din Vietnam, odată întorși acasă.
Cu drag,
Flavius
Ești dependentă sau nu, în funcție de cum definești dependența. Atât zahărul cât și heroina provoacă dependență, scobitul în nas poate crea dependență.
În același ton și cannabisul este drog sau nu, în funcție de cum definești un drog. Însă oricum l-ai defini, definiția ar include și multe alte substanțe sau produse ce nu sunt considerate, în mod normal droguri.
Ca să înțelegi mai multe despre dependență caută despre Rat Park și cum s-a manifestat dependența de heroină la veteranii războiului din Vietnam, odată întorși acasă.
Cu drag,
Flavius

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Buprenorfina
- 1Caut un centru care îmi poate da metadonă
- 1Desenele mele pe foaie de matematica
- 5Sunt marginalizat de societate
- 2Industia de droguri are ca obiectiv profitul, atat profitul.
- 5Am fost dependet de heroina acuma sunt in tratament cu metadona
- 2Sotul meu s-a confruntat cu dependenta de cocaina, pastile ii provoacă depresie!
- 0Clinica privata metadona
- 5Dependenta cristale și pastile
- 11Oare nu putem sa facem ca drogurile sa nu ne mai faca rau ?!