Sunt marginalizat de societate

14-02-2023
deltaninesh
Nu este medic/terapeut
deltaninesh
Nu reusesc sa imi fac prieteni buni care sa ma indrume sa ma dezvolt profesional, am studii superioare stiinte economice marketing si vreau sa am cariera lucrand pe cont propriu. Stau toata ziua si trag pe nas fara sa am cu cine sa vorbesc. Sunt bolnav psihic si trag pe nas deci societatea ma marginalizeaza.
5 comentarii
0
16-02-2023, ora 09:18
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Spui că stai toată ziua, prin urmare cum vrei să-ți găsești prieteni. E nevoie să ieși, să-ți faci cunoștințe noi, să găsești persoane cu preocupări comune. Oamenii nu vin către tine dacă tu nu faci nimic. În legătură cu ceea ce știi să faci, dă anunțuri cu oferta de servicii, vezi cine e interesat de serviciile tale. Totdeauna trebuie să oferi ceva atractiv, să dovedești că ești capabil, numai așa stârnești interesul. Oamenii trebuie să te descopere prin prezentarea ta, dacă tu nu o faci, nu o face nimeni pentru tine
0
17-02-2023, ora 17:44
deltaninesh
Nu este medic/terapeut
deltaninesh
Sa vad cum o sa fie de acuma ca incep de azi tratament cu Alprazolam (Xanax ) ca sa renunt la droguri cu totul, data trecuta cand am urmat tratament cu Alprazolam am reusit sa renunt la droguri complet.

Eu sunt traumatizat ca in 2010 mi-am dat seama ca am abilitati telepatice si cum am fost educat sa stiu ca telepatia nu exista m-am speriat atat de tare incat nu mi-am mai revenit. In 2016 un domn politist de la Criminalistica m-a facut colaboratorul dumnealui sa ii ofer informatie in legatura cu ceea ce telepatizez si m-a laudat ca informatia mea ce am comunicat-o pe e-mail a salvat multe vieti.
Cand ma refer la telepatie ma refer ca de exemplu stau nemiscat cu mainiile si ma gandesc ca ma scarpin cu mana la cap si apare forma de aer cu contur de mana care scarpina capul ceea ce se poate fotografia sa se vada... sau destul de des ma uit la usiile locuintei si usa este inchisa dar apare pe usa rapid dar observabil forma de aer cu contur de agent de politie care deschide usa si intra. Asta spus in cuvintele mele.
0
17-02-2023, ora 19:24
deltaninesh
Nu este medic/terapeut
deltaninesh
Am de luat Alprazolam 1mg o pastila pe zi, am luat acuma jumate de pastila si cealalta jumate o trag pe nas in decurs de cateva ore. Este un motiv bun sa nu trag pe nas Alprazolam daca respect doza zilnica?
0
18-02-2023, ora 17:19
deltaninesh
Nu este medic/terapeut
deltaninesh
M-am gandit eu la un motiv bun, ca am incercat sa trag pe nas Alprazolam si e foarte aiurea, de acuma respect tratamentul exact cum este prescris.
0
31-05-2023, ora 02:26
student_anulV
Nu este medic/terapeut
student_anulV
Nu știu dacă glumești?

Mie mi se pare că sună a psihoză indusă de droguri și ai nevoie de un tratament robust antipsihotic care să te ajute. Din păcate (fericire?) nu se întâmplă nimic dacă tragi alprazolam pe nas, dar în orice caz nu mai face asta. Alprazolamul (un benzodiazepin anxiolitic) nu o să te ajute niciodată să treci peste dependența de cocaină. Ai nevoie de un psihiatru care să te ajute să renunți la dependență și să îți trateze psihoza. Îți doresc multă sănătate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.