Nu stiu ce sa spun!!!!!!!!
![iriss_eyes](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
In anul doi de facultate mi s-a oferit sansa.k sa mai uit de nenumaratele probleme ce le intampinam in viata, sa ma ocup de produse naturiste... aloe vera. desigur pentru inceput pastilele au fost cumparate pentru mine. am luat o gramada pentru sistemul imunitar. pentru memorie, pentru rinici.etc. in fine. normal se spune k aceste medicamente nu au efecte secundare.in schimb eu am avut. stari de greata, de voma, tendinte de ingrasare. si nu e vb de sarcina...e vb de aceste medicamente. mie una nu mi-au priit. si nu le am luat in doze excesive, am respectat tratamentul.totusi ce este bun...nu am incercat...din cauza pretlui foarte mare... dar stiu din surse sigure cremele si trusele pentru cosmetica au un rezultat foarte bun.revenind...Am ajuns pana la urma asistent supervizor in aceasta firma, dar pana la urma am renuntat...din alte scopuri. In urma cu 6 luni am trecut la alt gen de medicamente naturiste vision...kare ma faceau sa ma simt bine...Asa ka nu stiu ce sa spun. desi mie unele tratamente mi-au facut rau, pe alti oameni chiar i-a ajutat mult. Din cauza multor amintiri neplacute cu pastilele din farmacii, antibiotice si altele pe kre le luam in momente depresive... eu as oscila mai mult pe cele naturiste. de omorat nu cred ca te omoara cum se intampa deseori cu antibioticele.eu zic k merita incercat.pentru ca dak nu incerci un tratament naturist nu ai de unde sa stii cum functioneaza.
3 comentarii
![Monica-Elena](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.
Am afcut azi raze la plamani si rezultatul a fost-ITN, habar am ce inseamna iar doctora a fost mult prea ocupata sa-mi dea detalii.
Dac cineva are un raspuns il astept cu drag.
Multumesc!
Am afcut azi raze la plamani si rezultatul a fost-ITN, habar am ce inseamna iar doctora a fost mult prea ocupata sa-mi dea detalii.
Dac cineva are un raspuns il astept cu drag.
Multumesc!
![brianna](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
iriss_eyes, reactia la tratamentele naturiste depinde de organul cel mai mult afectat si capacitatea produsului de a actiona pe organ.aloe vera este in special pentru detoxifiere, ceea ce inseamna probabilitatea aparitiei simptomelor specifice organelor de detoxifiere in functie de gradul de toxine din organism.cu cat organismul retine mai mult toxinele(lucru determinat de mai multi factori)cu atat simptomele sunt mai puternice.conform afirmatiilor tale iti sugerez pe viitor sa ai grija la ceea ce ii dai ficatului si veziculei biliare sa prelucreze.
![scarface](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Iris,
credibilitatea sau naivitatea este des intalanita mai ales la cei cu facultate, in timp ce un taran simplu
nu ar face niciodata ceea ce ai facut tu !
Cateva reguli care merita stiute:
1. In primul rand nu exista un remediu pt. toate bolile, fie natural fie chimic
2. Nu exista un remediu chimic care se vinde fara daune majore
3. Un remediu natural fie cat de bun nu se ia decat cand se potriveste simptomelor
pt. ca pentru a actiona positiv trebuie sa existe in corp o forta similara insa de sens contrar.
Asa cum nu exista forta centripeta fara cea centrifugala to asa si la fortele vindecatoare le trebuie o forta antagonista. A lua remedii fara rost inseamna a actiona negativ asupra corpului.
4. "Cercetatorii" nu stiu absolut nimic inca despre adevaratul efect al plentelro.
Singura modalitate de a o afla este ori direct de la Creeator, adica de la Dumnezeu (prin anumiti oameni) ori prin stiinta care se numeste homeopatie si care de 200 de ani exact cu asta se ocupa.
Aloe actioneaza asupra ficatului si indirect asupra plamanului, a sangelui si a creierului.
Daca in ficat Aloe nu gaseste nimic asupra carui trebui actionat va gasi in trup lucruri similare asupra carora va actiona dar in sens negativ.
5. In general la "medicamentele naturiste" se adauga o gramada de aditive nocive care fac din ele la urma urmei un amestec daunator, mai ales in cazul de pastile ! Eu aproape ca nu stiu nimic naturist fara cel putin o substanta nociva adaugata.
In timp ce Aloe ajuta ficatul, 5 aditive il intoxica si atunci ce am facut ?
De alte ori planta trebuie folosita proapspata si nu conservata si moarta ca in cazul sucului de Aloe vera de exemplu asa ca si in acest caz tratamentul protrivit poate da gres din cauza modului de preparare gresit.
Exista deci o gramada de lucruri care trebuie stiute inainte de a da vina pe remedii naturiste.
Omul de azi nu stie nimic despre plante si efectele lor, iar cei care pretind ca stiu la fel.
Ultima regula este:
"Nu exista und doctor bun care nu crede puternic in Dumnezeu si nimeni nu poate sti tainele naturii decat acel caruia i le-a dezvaluit Dumnezeu".
Asa ca nu-i de mirare ca "naturistii" din ziua de azi mai mult bajbaie decat vindeca.
credibilitatea sau naivitatea este des intalanita mai ales la cei cu facultate, in timp ce un taran simplu
nu ar face niciodata ceea ce ai facut tu !
Cateva reguli care merita stiute:
1. In primul rand nu exista un remediu pt. toate bolile, fie natural fie chimic
2. Nu exista un remediu chimic care se vinde fara daune majore
3. Un remediu natural fie cat de bun nu se ia decat cand se potriveste simptomelor
pt. ca pentru a actiona positiv trebuie sa existe in corp o forta similara insa de sens contrar.
Asa cum nu exista forta centripeta fara cea centrifugala to asa si la fortele vindecatoare le trebuie o forta antagonista. A lua remedii fara rost inseamna a actiona negativ asupra corpului.
4. "Cercetatorii" nu stiu absolut nimic inca despre adevaratul efect al plentelro.
Singura modalitate de a o afla este ori direct de la Creeator, adica de la Dumnezeu (prin anumiti oameni) ori prin stiinta care se numeste homeopatie si care de 200 de ani exact cu asta se ocupa.
Aloe actioneaza asupra ficatului si indirect asupra plamanului, a sangelui si a creierului.
Daca in ficat Aloe nu gaseste nimic asupra carui trebui actionat va gasi in trup lucruri similare asupra carora va actiona dar in sens negativ.
5. In general la "medicamentele naturiste" se adauga o gramada de aditive nocive care fac din ele la urma urmei un amestec daunator, mai ales in cazul de pastile ! Eu aproape ca nu stiu nimic naturist fara cel putin o substanta nociva adaugata.
In timp ce Aloe ajuta ficatul, 5 aditive il intoxica si atunci ce am facut ?
De alte ori planta trebuie folosita proapspata si nu conservata si moarta ca in cazul sucului de Aloe vera de exemplu asa ca si in acest caz tratamentul protrivit poate da gres din cauza modului de preparare gresit.
Exista deci o gramada de lucruri care trebuie stiute inainte de a da vina pe remedii naturiste.
Omul de azi nu stie nimic despre plante si efectele lor, iar cei care pretind ca stiu la fel.
Ultima regula este:
"Nu exista und doctor bun care nu crede puternic in Dumnezeu si nimeni nu poate sti tainele naturii decat acel caruia i le-a dezvaluit Dumnezeu".
Asa ca nu-i de mirare ca "naturistii" din ziua de azi mai mult bajbaie decat vindeca.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Mi-am luat un aparat de biorezonanta
- 0Apa cu lămâie /sucul de lămâie ajuta la reducerea nivelului acidului uric din organism
- 1Ganoderma lucidum
- 0Recomandare OMEGA3
- 3Terapia prin NEUITARE va poate imbunatati sanatatea
- 4Vreau sa studiez și să învăț cum sa mă autovindec
- 1Ce soluții și metode de vindecare alternative cunoașteți ptr toc și schizo??
- 0A fost cineva la un astrolog medical?
- 0Short Rife Viruses Brief
- 0Cartea Puterea extraordinara a subconștientului tau schimba vieți în bine